Spárgás burgonyalepény

Spárgás burgonyalepény Hozzávalók (kis adaghoz): 6 db burgonya, 6 db zöldspárga, 15-20 gramm vaj/ghí, fűszerek: só, bors, szerecsendió, sütéshez: kevés liszt, ghí/olaj ELKÉSZÍTÉS: A főtt burgonyát összetörjük, a vajon megpárolt apróra vágott spárgát fűszerezzük és mindezt összekeverjük. Kis golyócskákat formálunk. Kissé szétlapítjuk, megforgatjuk lisztben és kisütjük. A tavasz kedvelt zöldsége a spárga Jellemzői: íze – édes, keserű (Föld elem), termikus

tovább...

Félelem legyőzése

„Aki elméjének nyugalmát kínok között is megtartja, aki nem sóvárog földi örömök után, és aki megszabadult a kötődéstől, félelemtől és haragtól, azt bölcsnek nevezzük.”- Bhagavad Ghítá II/56

tovább...