Most jársz itt először?


Jóga-sziget jógaoktatói

Szeretettel köszöntünk a Jóga-szigeteken!

Itt néhány értékes tudnivalót találsz az első látogatásod előtt:

Ha először jössz hozzánk, vedd fel velünk a kapcsolatot, mert a Jóga-szigeteken szeretnénk megőrizni a családias hangulatot, azaz közvetlenül az oktatóval találkozhatsz.

Érkezés: Gyere úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra. A foglalkozások relaxációval kezdődnek, ezért ha késel nagyon csendesen közlekedj, vagy várd meg a relaxáció végét.

Étkezés: a jóga gyakorlatok végzéséhez a legelőnyösebb az üres gyomor, ezért törekedj arra, hogy a foglalkozás kezdete előtt 2-3 órával egyél utoljára.

Öltözet: nadrágod derékban legyen laza, a felsőd kényelmes, a relaxációhoz igény szerint hozhatsz pulóvert. Megköszönjük, ha lábadra világos zoknit veszel.

Jógaszőnyeg: a jóga-szigeteken biztosítunk neked jó minőségű jógaszőnyeget, de hozhatsz sajátot is, vagy a fejed alá egy kis törülközőt.

Mielőtt belépsz kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le mobilod! Itt saját és társaid nyugalma a legfontosabb!

A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van, ha menstruálsz, illetve ha várandós vagy!

Egyéb kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal.

Szeretettel várunk!

Társult SIVANANDA Jógaközpont vagyunkA Jóga-szigeteken Sivánanda Jógatradíciót képviseljük, ami azt jelenti, hogy a 20. századi indiai szent Srí Szvámí Sivánanda tanításait követjük és adjuk tovább a jógafoglalkozásokon.

A Jóga-szigetek a magyarországi Sivananda Jógaközpont társult jógaközpontjai.

Minősített Jógaoktató szervezet vagyunkA Jóga-szigeteken zajló jógaoktatást a Magyar Jógaoktatók Szövetsége minőség-védjegye biztosítja.

Mentés

Share This