Újrakezdő jógatanfolyam

Az újrakezdő jógatanfolyam azok számára ajánlott, akik egyrészt már végeztek jóga alaptanfolyamot, de már elfelejtették az ott tanultakat, és szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

Másrészt azoknak, akik régóta jógáznak különböző jóga iskolákban, stúdiókban, de még nem találkoztak a Sivánanda tradícióval.

4 x 2 óra alatt felelevenítjük a gyakorlatokat, azok jótékony hatásait, és felidézzük az elméleti tanításokat is. Rövid újrakezdés, és aztán lehet korlátlanul, magabiztosan jönni a gyakorlókra!

Felépítés

A 4 alkalomból álló tanfolyam során foglalkozni fogunk mindennel, amit az alaptanfolyamon megtanultunk:

  • a 12 alaptesthelyzettel (ezek az ászanák),
  • a légzőgyakorlatokkal (ezek összefoglaló neve a pránájáma) és
  • a helyes relaxációval,
  • a rövid elméleti részekkel felelevenítjük a jóga egészét, és átismételjük a jóga filozófiával, a jógi táplálkozással, a pozitív gondolkodással, és meditációval kapcsolatos ismereteket.

ÁRAK

Legközelebbi újrakezdő tanfolyamunk szeptember 8-tól indul a Shanti Jóga-szigeten. Jelentkezni az órarendben  az újrakezdő tanfolyamra kattintva lehet.

Általános tudnivalók

Beiratkozás: személyes megjelenés előtt egyeztess velünk időpontot, hogy biztosan legyen valaki, aki fogadni tud.

Időtartam: 120 perc.

Érkezés: legelőbb az óra kezdete előtt 1/2 órával lehetséges. Gyere úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra. (Amennyiben későn érkezel, akkor csak a relaxáció végén tudsz majd bekapcsolódni.)

Étkezés: a foglalkozás kezdete előtt két órával már csak gyümölcsöt/joghurtot fogyasszatok, mert teli gyomorral kényelmetlen lesz jógázni.

Öltözet: derékban laza nadrág, kényelmes póló, világos színű zokni, relaxációhoz igény szerint pulóver.

A megkezdett tanfolyamon fennmaradt le nem járt foglalkozásokat a foglalkozás végétől számított 1 hónapig lehet bepótolni, vagy gyakorló foglalkozáson lejárni.

Látogass el fb-oldalunkra is, ahol további információkat, érdekességeket találsz.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,