Újrakezdő jógatanfolyam

Az újrakezdő jógatanfolyam azok számára ajánlott, akik egyrészt már végeztek jóga alaptanfolyamot, de már elfelejtették az ott tanultakat, és szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

Másrészt azoknak, akik régóta jógáznak különböző jóga iskolákban, stúdiókban, de még nem találkoztak a Sivánanda tradícióval.

5 x 2 óra alatt felelevenítjük a gyakorlatokat, azok jótékony hatásait, és felidézzük az elméleti tanításokat is. Rövid újrakezdés, és aztán lehet korlátlanul, magabiztosan jönni a gyakorlókra!

Felépítés

Az 5 alkalomból álló tanfolyam során foglalkozni fogunk mindennel, amit az alaptanfolyamon megtanultunk:

  • a 12 alaptesthelyzettel (ezek az ászanák),
  • a légzőgyakorlatokkal (ezek összefoglaló neve a pránájáma) és
  • a helyes relaxációval,
  • a rövid elméleti részekkel felelevenítjük a jóga egészét, és átismételjük a jóga filozófiával, a jógi táplálkozással, a pozitív gondolkodással, és meditációval kapcsolatos ismereteket.

Díjak

Teljes: 15.000,- Ft**
Kedvezményes: 13.500,- Ft*
(Igény szerint két részletben is lehet fizetni.)

Általános tudnivalók

Beiratkozás: személyes megjelenés előtt egyeztess velünk időpontot, hogy biztosan legyen valaki, aki fogadni tud.

Időtartam: 120 perc.

Érkezés: legelőbb az óra kezdete előtt 1/2 órával lehetséges. Gyere úgy, hogy kényelmesen át tudj öltözni a foglalkozásra. (Amennyiben későn érkezel, akkor csak a relaxáció végén tudsz majd bekapcsolódni.)

Étkezés: a foglalkozás kezdete előtt két órával már csak gyümölcsöt/joghurtot fogyasszatok, mert teli gyomorral kényelmetlen lesz jógázni.

Öltözet: derékban laza nadrág, kényelmes póló, világos színű zokni, relaxációhoz igény szerint pulóver.

* Kedvezmény

Kedvezményt nappali tagozatos diákoknak, nyugdíjasoknak és anyagilag nehéz helyzetben lévőknek biztosítunk.

** Érvényesség

A megkezdett tanfolyamon fennmaradt le nem járt foglalkozásokat a foglalkozás végétől számított 1 hónapig lehet bepótolni, vagy gyakorló foglalkozáson lejárni.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz! Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere,