Könnyített Jógatanfolyam

KÖNNYÍTETT JÓGATANFOLYAM

A Könnyített jógatanfolyam  jó lehetőség mindenkinek kortól függetlenül, akik a jóga gyakorlatait kényelmesebben, egyénre szabva szeretnék elsajátítani.

A tanfolyam segítségével idősebb korban, gerincproblémával, más mozgáskorláttal, vagy súlytöbblettel is elsajátíthatjuk a jógát és élvezhetjük annak jótékony hatásait:

  • megnövekszik a vitalitás, az aktivitás,
  • életvidámabbak, kiegyensúlyozattak leszünk,
  • lassulnak az öregedési folyamatok,
  • rugalmasabbak, lazábbak leszünk,
  • segíti az emésztést, serkenti a keringést és enyhíti az ízületi problémákat.

A tudatosan lassan végzett test és légzőgyakorlatok segítenek a test egyéni határainak felismerésében és a megerőltetés elkerülésében. Mindenki a saját ritmusában gyakorolhat.

Cél az örömteli együttlét!

FELÉPÍTÉS

A 8 alkalomból álló könnyített jógatanfolyam során elsajátítjuk vagy előkészítjük:

A rövid elméleti részek segítenek majd megérteni a jóga egészét, betekintést adunk a jóga filozófiába, a jógi táplálkozásba, a pozitív gondolkodásba és meditációba.
A jógatanfolyam 8 foglalkozásból áll (heti egy foglalkozás, kb. 2 hónap alatt). A megjelenéshez előzetes egyeztetés szükséges.

ÁRAK

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található a környező utcákban ingyenes parkolással, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt a SIVA teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,