Csakrameditáció

Csakrameditáció

A csakrameditáció nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze a jógának. A csakrameditáció végére megtapasztalhatjuk természetes, teljes állapotunkat (béke, szeretet, harmónia, boldogság).

A jóga a fizikai testre úgy tekint, mint az energia-mentális-érzelmi testünk lenyomatára. A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen életmód beszennyezik az energia pályákat (nádikat), ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését és betegség alakul ki a fizikai testben.

Ahogy az energia rendszerünket harmonizáljuk, a mentális és fizikai folyamatok is követik, ezért beindulnak az öngyógyító folyamatok minden szinten.

Kinek javasoljuk ezt a foglalkozást?

  • bárkinek, aki töltődni, regenerálódni szeretne,
  • akinek békére, nyugalomra van szüksége,
  • bármilyen betegségben szenvedőnek,
  • aki szeretné megtapasztalni természetes állapotát (békét, biztonságot, szeretetet, boldogságot).

Felépítés

Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe van.

Ezekkel tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár meggyógyítani.

A vezetett csakra meditációban a szimbólumokat vizualizáljuk, közben az energiaközponthoz tartozó mantrát ismételjük hosszasan (108-szor, ekkor fejti ki maximálisan a hatást a mantra).

A csakrameditáció foglalkozásra az alaptanfolyam elvégzése nélkül is lehet jönni.

Időtartam: 1 óra.

Órarend

  Kezdés Befejezés Helyek / Oktatók Cím
hétfő 20:00 21:00 Madhura Jóga-sziget XI. kerület 1118 Budapest, Beregszász út 4. a-b C. ép. III/19. (FelkéSzülők Otthona)
kedd 08:30 09:30 Mitra Jóga-sziget IX. kerület 1027 Budapest, Erőd utca 16.
szerda 08:30 09:30 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. KRISNA terem
szerda 18:00 18:45 Mitra Jóga-sziget IX. kerület 1095 Budapest, Mester utca 46. III. em. 302.
szerda 08:30 09:30 Kutír Jóga-sziget Budaörs 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 3.
szerda 20:00 21:00 Madhura Jóga-sziget XI. kerület 1113 Budapest Daróczi út 54. I. em. 1. kapucsengő: 3.
péntek 18:00 19:00 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. (KRISNA terem)
péntek 17:30 18:30 Mitra Jóga-sziget IX. kerület 2360 Gyál, Gyál Bocskai utca 68.
szombat 10:00 11:00 Mitra Jóga-sziget IX. kerület 1095 Budapest, Mester utca 46. III. em. 302.
Mitra JÓGA-SZIGET

IX. kerület: Mitra Jóga-sziget A Mitra Jóga-sziget Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban található. A belvároshoz közel, jól megközelíthető helyen várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet.  Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Mitra Jóga-szigeten, ahol barátokra lelsz! Megközelítést

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található. Közel az Újbuda-központhoz, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Madhura Jóga-szigeten ÚJBUDÁN is, ahol szeretetteljes kapcsolatra (madhura) találsz

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,

Kutír Jóga-sziget

A Kutír Jóga-sziget Budaörs kertváros részében található, a budaörsi Sportcsarnok közelében. Tömegközlekedéssel és autóval jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. Jógafoglalkozásaink kis létszámúak, családias hangulatúak, minden korosztály számára nyitottak. Jó idő esetén a kertben is van lehetőség a jógaórák megtartására. Az ÓRAREND-re kattintva be is jelentkezhetsz a foglalkozásra. Várunk szeretettel mindenkit a Kutír Jóga-szigeten, a helyen ahol a jógát elsajátíthatod.