Mindfulness meditáció – gyakorló óra

Mindfulness meditáció – gyakorló óra Konrád Mónikával

Ha már elvégezted a bevezető tanfolyamot, vagy részt vettél meditációs műhelyen, vagy ha csak egyszerűen nyitott vagy a meditációra és a belső (ön)gyógyító munkára, akkor várlak szeretettel az első Mindfulness Meditáció gyakorló órára.

Közösségben, együtt mindig könnyebb meditálni, fejlődni és erre lesz lehetőségünk június 9-én vasárnap délelőtt 10.00 – től 11.30 – ig.

A gyakorló órán megismerkedünk a RAIN mindfulness meditációval. A RAIN egy angol mozaikszó, amely egy olyan meditációs technikát jelöl, amely segítségével az érzelmi életünket tudjuk tisztítani, kiegyensúlyozni, a konfliktusainkat megérteni, feldolgozni. Az elméleti háttérrel való megismerkedés után gyakorolni fogunk, az óra végén pedig örömmel fogadok minden gyakorlással, meditációval kapcsolatos kérdést, tapasztalatokat, élményeket akár egy kötetlenebb beszélgetés formájában is.

Várok minden belső út iránt érdeklődőt szeretettel.

Móni

A foglalkozást vezeti:

Konrád Mónika

jóga -és meditáció tanár, az MMTCP (Mindfulness Meditation Teacher Certificate Program) végzős hallgatója

A részvételi díj:

3500 Ft

Shantis  gyakorló és tanfolyami bérlettel is látogatható az óra

Jelentkezés:

a shanti@jogasziget.hu címen

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Információ az eseményről
 1196 Budapest Hunyadi utca 87, tetőtér. Shanti Jóga-sziget (SIVA terem),
 Shanti Jóga-sziget
 +36 70 360-0912
 shanti@jogasziget.hu
Share This