Csendes meditáció

„Meditáció nélkül nincs megismerés. A rendszeres meditációval fokozatos spirituális fejlődést érsz el, az isteni láng egyre fényesebben lobog benned.” A meditáció a hallhatatlanság és az örök üdvösség elérésének egyetlen, királyi útja.

“Hunyd be a szemed! Vond vissza az érzékeidet! Csendesítsd le az elmédet! Csitítsd el feltörő gondolataidat! Nyugtasd el elméd hullámait! Merülj el mélyen az Átmanban, az Önvalóban, a Legfőbb Lélekben, a fények Fényében, a napok Napjában! Minden tudás feltárul előtted, minden kétséged szertefoszlik, elméd gyötrelmei semmivé lesznek, és minden heves vita, indulatos szócsata abbamarad. Egyedül a dnyána (bölcsesség) marad.”

Szvámí Sivánanda (részlet az Utak a boldogsághoz c. könyvből)

A „Brahmamuhurta”  (kb. hajnali 4 – 6 óra között) és az esti szürkület legalkalmasabb időpontok a meditációra.

Kezdetben a közösségben végzett meditáció sokat segíthet, a pozitív rezgések pedig összeadódnak és a kiáramló hullámok mindenkinek békét hoznak.

A meditáció időtartama 30 perc.

A program ingyenes.

Gyere, kezd a napot velünk, meditációval!

Órarend

  Kezdés Befejezés Helyek / Oktatók Cím
kedd 05:45 06:15 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. KRISNA terem
péntek 05:30 06:00 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. KRISNA terem
vasárnap 18:00 18:30 1027 Budapest, Erőd utca 16.
Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,