Könnyített jógagyakorló

Könnyített jógagyakorló

COVID 2019 járványügyi időszak alatt a foglalkozás ONLINE érhető el (ide kattintva)

A könnyített jógagyakorló foglalkozáson a jóga gyakorlatait könnyített formában gyakorolhatod. Szeretettel várunk mindenkit kortól függetlenül ezen a foglalkozáson, aki kényelmesebben, lassabban, egyénre szabva szeretne haladni. Célunk az örömteli együttlét.

Felépítés

  • Relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Pránájámák: Légzőgyakorlatok, amelyek segítségével életvidámak és energikusak lehetünk.
  • Ászanák: Testhelyzetek, melyek a vázizmok fejlődése mellett hatással vannak belső szerveink működésére is, így fenntartva vagy helyreállítva egészségünket.
  • Meditáció: Segítségével megszabadulhatunk minden negatív tulajdonságunktól, a belső harmónia és béke állandósul bennünk.

Díjak

 Alkalmanként:

  • Teljes: 2.000,- Ft
  • Kedvezményes: 1.800,- Ft

Havi bérlet (heti egy alkalom):  6.800,- Ft

Jelentkezés / Időpont / Helyszín

Az ÓRAREND-re kattintva: hétfőnként 11:00, Shanti Jóga-szigeten 

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz! Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere,

Jógamájá Szabó Szilvia

Jógamájá dévi dászí, Szabó Szilvia jógaoktatónk különböző jógaműhelyeken osztja meg  tudását a jógaoktató társainkkal, és az érdeklődő gyakorlott jógázókkal. Mindemellett szívesen foglalkozik kezdőkkel, valamint az idősebb korosztállyal is a senior jógán. „Szolgálj, szeress, adj!“- ezek Sívánanda mester szavai. Ezek a szavak ébresztettek rá, mi is az, amit hosszú ideje keresek. 2007-ben első Indiai utamon láttam meg ezeket a szavakat és