Könnyített jógagyakorló

Könnyített jógagyakorló

A könnyített jógagyakorló foglalkozáson a jóga gyakorlatait könnyített formában gyakorolhatod. Szeretettel várunk mindenkit kortól függetlenül ezen a foglalkozáson, aki kényelmesebben, lassabban, egyénre szabva szeretne haladni. Célunk az örömteli együttlét.

Felépítés

  • Relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Pránájámák: Légzőgyakorlatok, amelyek segítségével életvidámak és energikusak lehetünk.
  • Ászanák: Testhelyzetek, melyek a vázizmok fejlődése mellett hatással vannak belső szerveink működésére is, így fenntartva vagy helyreállítva egészségünket.
  • Meditáció: Segítségével megszabadulhatunk minden negatív tulajdonságunktól, a belső harmónia és béke állandósul bennünk.

Díjak

 Alkalmanként:

  • Teljes: 2.000,- Ft
  • Kedvezményes: 1.800,- Ft

Havi bérlet (heti egy alkalom):  6.800,- Ft

Jelentkezés / Időpont / Helyszín

Az ÓRAREND-re kattintva: hétfőnként 11:00, Shanti Jóga-szigeten

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a

Jógamájá Szabó Szilvia

Jógamájá dévi dászí Szabó Szilvia jógaoktatónk szíve csücske a jógaterápia, melyet a jógaműhelyeken oszt meg velünk. Mindemellett foglalkozik kezdőkkel és az idősebb korosztállyal is a senior jógán. „Szolgálj, szeress, adj!“- ezek Sívánanda mester szavai. Ezek a szavak ébresztettek rá, mi is az, amit hosszú ideje keresek. 2007-ben első Indiai utamon láttam meg ezeket a szavakat és értettem meg, hogy az