Csakraharmonizáló gyakorló

A csakraharmonizáló gyakorló remek kiegészítése lehet a csakrameditációnak, de önállóan is megállja helyét. Az órák során olyan ászanákat végzünk, melyek sorban harmonizálják a főbb energiaközpontokat, avagy csakrákat.

A jóga a fizikai testre úgy tekint, mint az energia, mentális-érzelmi testünk lenyomatára. A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen táplálkozás beszennyezik az energia pályákat (nádikat), ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését és betegség alakul ki a fizikai testben. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe van. Ezekkel tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, beindítani az öngyógyító folyamatokat.

Felépítés

  • Bevezető relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Előkészítő gyakorlatok: Átmozgatjuk láb-, és nyakizmainkat.
  • Pránájáma: Légzőgyakorlat, amely megnyugtatja elménket és megtisztítja energiacsatornáinkat.
  • Szúrja namaszkára – Napüdvözlet bemelegítő, energetizáló sor.
  • Csakraharmonizáló ászana sor: A sivananda tradíció ászanáival tisztítjuk és harmonizáljuk a 7 fő energiaközpontot, koronacsakrától a gyökércsakráig.
  • Levezető relaxációként ajánljuk a csakrameditációt.

Időpontok / jelentkezés

Az ÓRAREND-re kattintva válaszd ki a hozzád legközelebb eső Jóga-szigetet és nézd meg a Csakraharmonizáló gyakorló időpontját. Az órára kattintva be is tudsz jelentkezni.

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található. Közel az Újbuda-központhoz, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Madhura Jóga-szigeten ÚJBUDÁN is, ahol szeretetteljes kapcsolatra (madhura) találsz