Csicseriborsó pástétom

Hozzávalók:
- 3 ek napraforgóolaj,
- 4 ek teljes kiőrlésű búzaliszt,
- 5 dl tej,
- 25 dkg főzött csicseriborsó,
- 4 evőkanál szójaszósz.
Elkészítés:
A csicseriborsó pástétom elkészítéséhez először olajon pirítsuk meg a teljes kiőrlésű búzalisztet, majd forró tejjel engedjük fel. A már megfőtt csicseriborsót átpasszírozzuk és ezután a pirított liszttel gondosan összekeverjük. Szójaszósszal és egyéb más fűszerkeverékkel ízesítjük, tetszés szerint.
Nagyon finom pirítóssal is.
Jó étvágyat!
Óm Brahmárpanam Brahma havir Brahmágnau Brahmaná hutam Brahmaiva Tena Gantavjam Brahma-karma-samádhiná
Brahman az áldozat, Brahman az áldozati vaj, Brahman önti az áldozatot Brahman tüzébe, bizony Brahmanhoz megy az, aki mindenkor Brahmant látja minden cselekvésben.
Bhagavad Gítá 4/24.