Utak a boldogsághoz

Utak a boldogsághoz – már a cím is sokat mondó: az 528 oldalas összefoglaló mű Sivánanda Mester legfontosabb tanításait gyűjti össze egy kötetben, arról, hogyan találhatod meg a BOLDOGSÁGOT.

Hiánypótló esszenciális tanítás az életről, a vallásokról, a kultúrákról, a gondolkodásmódról, és a jógáról.

Valódi segítség az igazi boldogságot kereső emberek számára.

A borító, a fordítás és a tördelés mind-mind a Sivananda Jógaközpontunk tagjainak odaadó, ellenszolgáltatás nélküli munkája.

Könyv megvásárlása

A könyvet a Sivananda Jógaközpont Webshopjában lehet megvásárolni.

Idézetek a könyvből:

„A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. A végtelen üdvösség dicső örököse vagy. Ismerd fel ezt a boldogságot most rögtön, ebben a pillanatban! Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba!…. Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén!

Az embert gondolatai teremtik. Amit gondol, azzá válik. Ha úgy gondolod, erős vagy, erőssé válsz. Ha úgy gondolod, gyenge vagy, gyengévé válsz. Ha úgy gondolod, bolond vagy, bolond leszel. Az ember azzal formálja saját személyiségét, hogy azzá válik, amit gondol.

A meditáció az egyetlen királyi út az üdvösség vagy móksa eléréséhez. E titokzatos létra a földről a mennybe, a tévedésből az igazságba, a sötétségből a fénybe, a fájdalomból a boldogságba, a nyugtalanságból az állandó békébe, a tudatlanságból a tudásba vezet. És a halálból a halhatatlanságba. Békét és üdvösséget nem találni könyvekben, templomokban vagy kolostorokban. Ezek akkor köszöntenek ránk, amikor feldereng a lélekről (Átmanról) való tudás.

A koncentráció és a meditáció folyamatos gyakorlásával az elme olyan tiszta és átlátszó lesz, mint egy kristály. A világi dolgokért folytatott harc zaja elcsitul, amint az ember visszavonul önmagába.”

Reméljük, Sivánanda művének olvasása sokakat hozzásegít a valódi boldogság megtalálásához és megtartásához.