Koriander csatni

Hozzávalók:

  • 2 nagy marék korianderlevél alaposan megmosva, felvágva
  • 2 dl natúr joghurt
  • 2 cm hosszú friss gyömbér reszelve
  • 1/2 erős zöldpaprika apróra vágva vagy 3/4 teáskanál chilipor
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál nádcukor
  • 1 teáskanál só

Elkészítés:

A koriander csatni egy főzés nélkül készítendő csatni, melynek az elkészítése nagyon egyszerű: fogjuk a hozzávalókat, beleöntjük egy turmixba és alaposan összeturmixoljuk. Csípős ugyanakkor nagyon üdítő, friss íze van. Indiai sós csemegékhez javasolt.

 

Jó étvágyat!

Óm Brahmárpanam Brahma havir Brahmágnau Brahmaná hutam Brahmaiva Tena Gantavjam Brahma-karma-samádhiná

Brahman az áldozat, Brahman az áldozati vaj, Brahman önti az áldozatot Brahman tüzébe, bizony Brahmanhoz megy az, aki mindenkor Brahmant látja minden cselekvésben.

Bhagavad Gítá 4/24.