Koriander csatni
Hozzávalók:
- 2 nagy marék korianderlevél alaposan megmosva, felvágva
- 2 dl natúr joghurt
- 2 cm hosszú friss gyömbér reszelve
- 1/2 erős zöldpaprika apróra vágva vagy 3/4 teáskanál chilipor
- 2 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál nádcukor
- 1 teáskanál só
Elkészítés:
A koriander csatni egy főzés nélkül készítendő csatni, melynek az elkészítése nagyon egyszerű: fogjuk a hozzávalókat, beleöntjük egy turmixba és alaposan összeturmixoljuk. Csípős ugyanakkor nagyon üdítő, friss íze van. Indiai sós csemegékhez javasolt.
Jó étvágyat!
Óm Brahmárpanam Brahma havir Brahmágnau Brahmaná hutam Brahmaiva Tena Gantavjam Brahma-karma-samádhiná
Brahman az áldozat, Brahman az áldozati vaj, Brahman önti az áldozatot Brahman tüzébe, bizony Brahmanhoz megy az, aki mindenkor Brahmant látja minden cselekvésben.
Bhagavad Gítá 4/24.