Napindító jógaóra

Napindító jógaóra 60 PERCBEN

„Minden nap egy új kezdet. Töltsd el hasznosan! Ha jól kezded a napot, az sikert hoz. Az egész nap jól lesz eltöltve. Kezdd a napot kora reggel!”     – Srí Szvámí Sivánanda

Tedd szebbé a napod! Még a rohanás megkezdése előtt állj meg egy pillanatra, és töltődj fel. Vagy, ha a reggeli jógagyakorlást szeretnéd szokássá tenni, együtt könnyebb. Lehet, hogy még kávéra sem lesz szükséged.

Felépítés

  • Ráhangolódás
  • Napüdvözlet
  • Ászanák
  • Relaxáció

ÁRAK

Bejelentkezés

Az ÓRARENDEN keresztül (Jóga gyakorló – Napindító).

Ha inkább a napot szeretnéd így zárni, akkor nézd meg a NAPZÁRÓ GYAKORLÓK-at.

Ganésa Jóga-sziget

Jóga foglalkozásaink minden korosztályt kiszolgálnak. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Ganésa Jóga-szigeten, Ganesa oltalmában, kinek jóindulatú segítségével az akadályok elhárulnak.

Kutír Jóga-sziget

A Kutír Jóga-sziget Budaörs kertváros részében található, a budaörsi Sportcsarnok közelében. Tömegközlekedéssel és autóval jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. Jógafoglalkozásaink kis létszámúak, családias hangulatúak, minden korosztály számára nyitottak. Jó idő esetén a kertben is van lehetőség a jógaórák megtartására. Az ÓRAREND-re kattintva be is jelentkezhetsz a foglalkozásra. Várunk szeretettel mindenkit a Kutír Jóga-szigeten, a helyen ahol a jógát elsajátíthatod.