Mantrás jógagyakorló

Mantrás Jógagyakorló

COVID 2019 járványügyi időszak alatt a foglalkozás ONLINE érhető el (ide kattintva)

A mantrás jógagyakorlón az elmélyülést élő zenei kíséret és az ősi mantrák zengetése segíti elő.

A mantra jelentése: hangokba zárt isteni erő. Ezen a mantra jógagyakorlón a mantrák erejét használjuk az elme hullámok leállítására, melynek segítségével minden egyes ászana vagy gyakorlat meditációvá válik.

A mantrás jógagyakorló foglalkozást azoknak ajánljuk, akik szeretnek zenére jógázni és akik már rendelkeznek annyi tapasztalattal, hogy önállóan tudják követni a gyakorló óra menetét.

Felépítés

  • Relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Meditáció: Segítségével megszabadulhatunk minden negatív tulajdonságunktól, a belső harmónia és béke állandósul bennünk.
  • Előkészítő gyakorlatok: Átmozgatjuk szemizmainkat és nyakizmainkat.
  • Pránájámák: Legzőgyakorlatok, amelyek segítségével életvidámak és energikusak lehetünk.
  • Szúrja namaszkára – Napüdvözlet bemelegítő, energetizáló sor.
  • Risikési ászana sor: Az ászanák vagy testhelyzetek a vázizmok fejlődése mellett hatással vannak belső szerveink működésére is, így fenntartva vagy helyreállítva egészségünket. Mi a mesterünk által összeállított ászanasort gyakoroljuk.
  • Kirtan: a foglakozás elején és végén. A mai kor embere számára a jóga leghatékonyabb eszköze: közösségben együtt énekelni Isten neveit. Ettől hatalmas erő keletkezik, mely az egyénre és az egész világra egyaránt jótékony hatással van:

„Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.”

Szvámi Sivánanda

Alkalmanként Teljes: 2000 Ft
Kedvezményes: 1800 Ft
4 hetes bérlet
(heti 1x)
6800 Ft
4 hetes bérlet
(heti akár 5x is)
13000 Ft
4 hetes családi bérlet
(2 fő családonként, heti 1x)
13000 Ft

Órarend

  Kezdés Befejezés Helyek / Oktatók Cím
kedd 19:00 21:00 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. SIVA terem
Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz! Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere,

Párvatí Steigerwald Andi

Steigerwald Andi Párvatí a Shanti Jóga-sziget (XIX. kerület) jógaoktatója, és fenntartója. Neki és férjének Sankara köszönhetjük a Siva terem megépítését.Ő a megtestesült zene és mantra mestere a Jóga-szigeteken. A jóga gyakorlásának elmélyítését a mantra erejével segíti (mantrás gyakorló), továbbá a Kírtana Klubot vezeti. Legújabb foglalkozása a Dzsapa és Meditáció, melyet Sivánanda Mester “Dzsapa jóga” című könyvecskéje ihletett. „A legtöbb ember

Sankara Módos Miklós

Módos Miklós Sankara a Shanti Jóga-sziget fenntartója és jógaoktatója. Neki és feleségének Párvatínak köszönhetjük a Siva terem megépítését. Szívesen foglalkozik kezdő jógázókkal és gyakorlókkal. Isteni ajándékával, a gitározással odaadóan szolgálja a Jóga-szigetek közösségét. Ezt élvezhetjük a Kirtan klubokon, Szatszangokon és a Mantrás jógagyakorlón. Legújabb foglalkozása a Dzsapa és Meditáció, melyet Sivánanda Mester “Dzsapa jóga” című könyvecskéje ihletett. 2010-ben finom célzásként,