Mahámantra est

Mahámantra est

„Kirtanozáskor az emberek összegyűlnek, és egy közös helyen együttesen éneklik Isten neveit. A megvilágosodás csupán kirtannal elérhető. Ez a legkönnyebb módszere a Legfelsőbb Tudat megtapasztalásának a mostani Kali Júgában, azaz a Vas Korszakban.

Amikor az emberek egybegyűlve gyakorolják a Szankirtant, óriási spirituális energia, Mahásaktí képződik. Ez megtisztítja a kirtanban résztvevők szívét, és felemeli őket az Isten-tudatosság magasságaiba. Az erőteljes rezgések messzire eljutnak. Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, és békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.”
-Szvámí Sivánanda

A Mahámantra est egy jó alkalom arra, hogy összegyűljünk és együtt énekeljünk a szent Neveket:

Haré Ráma Haré Ráma Ráma Ráma Haré Haré
Haré Krisna Haré Krisna Krisna Krisna Haré Haré

Minden csütörtökön (a Guru napján) kapcsolódunk Risikéshez, ahol Sivánanda mester kezdeményezésére 1943 óta folyamatosan éneklik a nagy mantrát, a Mahámantrát, azért hogy a világban béke és szeretet legyen.

Szeretettel várunk a közös éneklésére, mely ennek a kornak a legerőteljesebb mantrája. A részvétellel idődet áldozod és ajánlod fel a közösen létrehozott rezgésbe, mely minden élőlény szenvedését enyhíti, és ez által te magad is megtisztulsz.

Gyere, mantrázzunk együtt a Mahámantra esten!

A program ingyenes.

XVIII. kerület: Mandír Jóga-sziget A Mandír Jóga-sziget Budapest XVIII. kerületében, Pestlőrincen található. 2022. októberétől várjuk a jógázni vágyókat. Jógaóráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Mandír Jóga-szigeten is, ahol menedékre lelsz! Megközelítést ide kattintva találod.