Kírtana Klub

Kírtana Klub

A Kírtana Klub minden perce tiszta boldogság. A mantrák közös éneklése megnyugtatja az idegeket, feloldja az energiablokádokat és az öröm hullámai repítik magasra a kírtanban résztvevőket.

„A Kírtana Isten neveinek éneklése átéléssel (bháva), szeretettel (préma) és hittel (saradha).
Kirtanozáskor az emberek összegyűlnek, és egy közös helyen együttesen éneklik Isten neveit.
A megvilágosodás csupán Kírtanával elérhető. Ez a legkönnyebb módszere a Legfelsőbb Tudat megtapasztalásának a mostani Kali Júgában, azaz a Vas Korszakban.
Amikor az emberek egybegyűlve gyakorolják a Szankartanát, óriási Mahásaktí (erő) képződik. Ez megtisztítja a Kírtanában résztvevők szívét, és felemeli őket az Isten-tudatosság magasságaiba. Az erőteljes rezgések messzire eljutnak. Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.” – Srí Szvámí Sivánand

A program INGYENES!

ONLINE

A járványügyi helyzet alatt az ÓRARENDBEN kiírt időpontbanonline ide kattintva ID: 437 608 6909 számmal tudsz részt venni.

Időpont

  • Minden kedden 18 – 19 óra között,
  • Minden hónap második szombatján 18 – 21 óra között.

Cím

Shanti Jóga-sziget – 1196 Budapest, Hunyadi utca 87, tetőtér.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,