Filozófia Klub

Filozófia Klub

Először szeptember 17-én, majd azt követően minden pénteken 19 órai kezdettel várjuk a jóga filozófiai háttere iránt érdeklődőket a Mandír Jóga-szigeten.

Ezen a foglalkozáson komoly témákról beszélgetünk könnyed hangvételben, interaktív módon.

Szó lesz a Jóga magasabb rendű céljáról, az értelem fogékonyságáról, jógikus elméletekről. Figyelembe vesszük a Sivánanda jógaoktató képzés filozófiai tananyagát és Szvámi Visnudévananda leírásait a Teljes Illusztrált Jóga Könyvéből.
A foglalkozásra egyaránt szeretettel várjuk végzett jógaoktatóinkat ismereteik felelevenítéséhez és kiegészítéséhez, a jógaoktató jelölteket és bármely érdeklődő gyakorlót, aki szeretne a jóga szellemi hátterével ismerkedni.

A Klub két órás.

Előadó: Beöthy Árpád Visnu, a Sivánanda Jógaközpont vezető oktatója.

ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ

DÍJAK

A belépés díjtalan, de ha szeretnéd támogatni az eseményt, adományodat szívesen fogadjuk.

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

XVIII. kerület: Mandír Jóga-sziget A Mandír Jóga-sziget Budapest XVIII. kerületében, Pestlőrincen található. 2022. októberétől várjuk a jógázni vágyókat. Jógaóráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Mandír Jóga-szigeten is, ahol menedékre lelsz! Megközelítést ide kattintva találod.