Ájurvédikus gyakorló

Ájurvédikus gyakorló

Az ájurvédikus gyakorló foglalkozáson a jóga gyakorlatait az ájurvédikus szempontokkal egyénre szabhatjuk. Célunk az elengedés, a feszültségek kioldása. A gyakorlásunkkal tudatosan eltávolítjuk a blokkjainkat. Ez a folyamat mély hatással van a testre és az elmére. Az egészség helyreállításában, megőrzésében nagy szerepe van a rendszeres ájurvédikus gyakorlásnak. Mindezt fénykörben ülve kezdjük, hogy megérkezzünk a tudatos jelenlétbe.

A program Neked szól, ha még nem jógázol, és akkor is, ha haladó jógázó vagy, s ha fizikai akadályaid vannak a megszokott gyakorlásodban.

A Hangtálak tiszta rezgései segítenek az elengedésben. Szeretetteli Ragyogással töltekezve, Boldogan, energikusan tudjuk folytatni a mindennapok feladatait.

Az óra felépítése

  • Ülve hangolódás, szemgyakorlat
  • Ízületi és mirigy gyakorlatok
  • Pránájáma
  • Napüdvözlet
  • Az emésztő rendszer megerősítése
  • Energia blokk-oldó pózok
  • Relaxáció

A foglalkozás 90 perces

ÁRAK

Jelentkezés

Az ÓRARENDBEN az Ájurvédikus Jóga Gyakorló foglalkozásra kattintva bejelentkezhetsz.

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

***

A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található. Közel a Móricz Zsigmond körtérhez, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen.

Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek.

Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten ÚJBUDÁN is, ahol szeretetteljes kapcsolatra (madhura) találsz Önmagaddal!

 

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található a Móricz Zsigmond körtér közelében. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten, ahol szeretetteljes kapcsolatra találsz Önmagaddal. Megközelítést ide kattintva találod.