Ájurvédikus gyakorló

Ájurvédikus gyakorló

Az ájurvédikus gyakorló foglalkozáson a jóga gyakorlatait az ájurvédikus szempontokkal egyénre szabhatjuk. Célunk az elengedés, a feszültségek kioldása. A gyakorlásunkkal tudatosan eltávolítjuk a blokkjainkat. Ez a folyamat mély hatással van a testre és az elmére. Az egészség helyreállításában, megőrzésében nagy szerepe van a rendszeres ájurvédikus gyakorlásnak. Mindezt fénykörben ülve kezdjük, hogy megérkezzünk a tudatos jelenlétbe.

A program Neked szól, ha még nem jógázol, és akkor is, ha haladó jógázó vagy, s ha fizikai akadályaid vannak a megszokott gyakorlásodban.

A Hangtálak tiszta rezgései segítenek az elengedésben. Szeretetteli Ragyogással töltekezve, Boldogan, energikusan tudjuk folytatni a mindennapok feladatait.

Az óra felépítése

  • Ülve hangolódás, szemgyakorlat
  • Ízületi és mirigy gyakorlatok
  • Pránájáma
  • Napüdvözlet
  • Az emésztő rendszer megerősítése
  • Energia blokk-oldó pózok
  • Relaxáció

A foglalkozás 90 perces

ÁRAK

Jelentkezés

Az ÓRARENDBEN az Ájurvédikus Jóga Gyakorló foglalkozásra kattintva bejelentkezhetsz.

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

***

A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található. Közel a Móricz Zsigmond körtérhez, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen.

Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek.

Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten ÚJBUDÁN is, ahol szeretetteljes kapcsolatra (madhura) találsz Önmagaddal!

 

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található. Közel az Újbuda-központhoz, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Madhura Jóga-szigeten ÚJBUDÁN is, ahol szeretetteljes kapcsolatra (madhura) találsz