Páros Kontakt jógaműhely

A jóga a kapcsolódásról szól. Páros jóga során kilépünk jógamatracunk világából, és kapcsolódunk egymáshoz. Az ászanákat egy társ segítségével közösen építjük fel, támogatva és segítve egymást. Figyelmünk kiterjed önmagunkon túl társunkra is, a kontakt gyakorlás során légzésünk és mozgásunk összehangolódik, társunkkal közösen egy új egységet teremtünk.

A folyamatos fizikai érintés, a páros gyakorlás a jelenben tart. A közösen végzett gyakorlatok hatására finomodik kapcsolatteremtő képességünk, az egymásra való odafigyelésünk és a non-verbális kommunikációnk.

Páros gyakorlásban társunk segítségével pontosabban végezhetők az ászanák, hiszen társunk azonnali visszajelzést ad nekünk.

A páros-kontakt jóga jóval több mint, az ászanák páros kivitelezése. A páros jógaműhely során egy 3 órás intenzív gyakorlás alkalmával megtapasztalhatod ezeket a hatásokat, mindezt jókedvre hangolva, közös élményeket átélve. A páros gyakorlatok a Sivánanda ászana sorozatra épülnek, rávezető gyakorlatokkal kiegészítve.

Oktató: Cseh Tímea jógaoktató, mentálhigiénés szakember

A létszám limitált! Helyedet a teljes részvételi díjbefizetésével tudod biztosítani!

Díja: 3.300.- Ft, kedvezményes 2.800 Ft

Regisztráció: madhura@jogasziget.hu| 30/525-1383

Cím: 1111 Budapest, Lágymányosi utca 13.

Információ az eseményről
 Madhura Jóga-sziget 1111 Budapest, Lágymányosi utca 13. Kapucsengő 4.,
 Madhura Jóga-sziget
 06 (30) 525 1383
 madhura@jogasziget.hu
Share This