OM Chanting a Shantin

Az OM Chanting egy ősi csoportos gyógyító módszer, melyet Mahavatar Babaji és Paramahamsza Vishwananda adott át az emberiségnek, hogy egyensúlyt és egységet teremthessenek magukban és a világban. Világszerte több mint 2000 OM-Chanting csoport gyűlik össze rendszeresen, hogy az OM hangot zengessék és ezzel elősegítsék a Föld, önmaguk és az egész emberiség gyógyulását. Személyes szinten előmozdítja a belső békét, a mentális tisztaságot, az érzelmi szabadságot és a fizikai egészséget. A gyakorlás során képesek vagyunk negatív érzelmeket elengedni, így a belső béke és szeretet megerősödik bennünk. Hozzásegít egy boldogabb élethez, javítja az egészséget és könnyebbé teszi a meditációt.

További információkat itt olvashatsz a programról.

A program ADOMÁNYOS.

Gyere, zengessük együtt egy órán keresztül az OM mantrát, a Kirtana-klub előtt.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS (IDE KATTINTVA).

Minden Jóga-szigeten a Sivánanda tradíciót képviseljük. Ugyanazzal a szellemiséggel, minőséggel, programokkal és árakkal találkozol, bárhol is legyenek.

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található a környező utcákban ingyenes parkolással, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt a SIVA teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Információ az eseményről
 Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest, Hunyadi utca 87. Tetőtér,
 Shanti Jóga-sziget
 +36 70 360 0912; +36 (30) 589 7874
 shanti@jogasziget.hu
Share This