Kirándulunk, irány a Börzsöny!

Szeretettel várunk október 27-én vasárnap a Ganésa-, és a Madhura Jóga-sziget közös őszi kirándulására, akkor is, ha nem jógázol!  😉

Ezúttal a Börzsönybe, egy könnyen bejárható, kellemes útvonalra megyünk, Kismarostól Zebegényig. A túra teljes hossza mintegy 15 km, a szintkülönbség pedig 263 m. A túra helyszíne tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető.

A túra útvonala: Kismaros – Zebegény

Közös találkozópont: Kismaros vasútállomás, 9:20-kor

A csapat összeállítása kötetlen, hozhatsz társat, barátot, gyereket és mindenki mást, akivel jól érzed magad. Az évszaknak és az aktuális időjárásnak megfelelő öltözékben gyere. Esőnap nincs, ezért eső lehet. Tízóraizni, ebédelni közösen kiválasztott helyeken, az otthonról hozott ételekből fogunk.

TÁMPONTOK KOCSIVAL ÉRKEZŐKNEK ÉS TÖMEGKÖZLEKEDŐKNEK

  • Kocsival érkezőknek
    A túra Zebegényben ér véget, így célszerű már reggel itt leparkolni és utána Kismarosig visszavonatozni a Zebegényből 9:01-kor induló vonattal, mely 9:16-ra ér Kismarosra.
  • Tömegközlekedőknek
    A Bp-Nyugatiból 8:15-kor induló-, és Kismarosra 9:08-ra érkező vonattal.

A vonatok beérkezte után, közösen Kismaros vasútállomásról fél 10 körül kezdjük meg túránkat. Ha bármi kérdésed merül fel a kirándulással kapcsolatban, kérjük írj nekünk a ganesa@jogasziget.hu/madhura@jogasziget.hu címre.

Szeretettel várunk!

Információ az eseményről
 Börzsöny, Kismaros - Zebegény, ,
 +36 (30) 333 6431, +36 (30) 525 1383
 ganesa@jogasziget.hu, madhura@jogasziget.hu
Share This