Jógikus Mese-estek – online

Kedvesek!

Ezekben a vészterhes időkben se moziba, se koncertekre, színházba nem tudunk eljutni.

Éppen ezért, ha van kedved, töltsd hát velünk otthon, kényelmesen elhelyezkedve a következő 5 szombat estét és engedd magad elröpíteni India mesés történetei közül a leghíresebb eposzukba, a Mahábháratába.

Indiában, napjainkban is számtalan mozifilm, nyomtatvány, és faluról falura járó “énekmondó” idézi meg a hősöket, hogy a mai ember is okuljon történeteikből. A szereplők megelevenednek és mi magunkra ismerünk. Nagy erejű hősökről, vitéz királyokról és csodálatos lényekről mesélünk majd, akik megtanítanak a jóga ősi bölcseletére.

Hogyan kell helyesen élni? Miben áll a tanító – tanítvány kapcsolat? Hogyan szolgálja az asszony a férjét? Mi a boldogság és mi az erény?

Íme, megannyi, ma is érvényes kérdés. Ezek foglalkoztatják az embereket nemcsak Indiában hanem bárhol a világon. Így az ősi bölcseletek nekünk is szólnak, minket is tanítanak. Ha jól figyelünk, a foglalkozások végére más emberek leszünk.

A cselekmény ideje a múltba veszik. Egykor történt, réges-rég mikor még közvetlen kapcsolatban állt az ember és az Isten. A Földön erényes királyok uralkodtak és az élet tartópillére az erény, az igazság és az áldozat volt.

Ám a romlás észrevétlenül lopózott be a szívekbe. Hatására összezavarodott a jó és a rossz, haraggá nőtt a vágy és halálos ellenségesség ütötte fel a fejét az uralkodók között. Hatalmas háború vette kezdetét. Visnu isten megtestesült Krisna avatárként, hogy megsemmisítse a gonoszokat és  felszabadítsa a jámborakat…

Kíváncsi vagy a folytatásra? Tarts velünk ! 

A „mese estek” március 28-án 18:30-kor indulnak és 5 héten keresztül, mindig ugyanebben az időben kezdődnek Szabó Ildikó oktató társunk vezetésével. Egy-egy alkalom időtartalmát kb. 120 percnyire tervezzük.

Ezek az estek, mivel online tartjuk*, az  összes Jóga-szigetes érdeklődő számára elérhetőek. Ha részt szeretnél venni, kérjük, hogy regisztrálj a Jóga-szigeted – ahol rendszeresen szoktál jógázni – ÓRARENDJÉBEN.

A Jógikus Mese-estek díja normál időszakban 10.000 Ft, a mostani helyzetre tekintettel kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogass minket.

Szeretettel várunk!

*Ha még nem voltál online jógaórán, kattints ide a tennivalókhoz. A Mese-estekekt ezen a linken tudod elérni online szombatonként 18:30 órai kezdettel: https://us04web.zoom.us/j/5809088469 ID: 580 908 8469 számmal

Információ az eseményről
Share This