Hangtálfürdő és Gongmeditáció a Shantin

Hangtálfürdő

A hangtálfürdőn a tibeti hangtálak rezgései vannak a középpontban. Ezek a rezgések létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, és energiával töltenek fel. A kezelés után nyugodt, kiegyensúlyozott állapottal térhetsz vissza a napi életbe, mely egy jó darabig ellenállóvá tesz a feszült helyzetekkel szemben.

A hangfürdő 60 perces.
Bővebb információ és jelentkezés ide kattintva lehetséges.

Díja

2.500,- Ft / 60 perc

Gongmeditáció

Minden hónapban egyszer közös gongmeditációs programra várunk benneteket, ahol a Gong hangja megzabolázza az elkalandozó elmét és a meditáció csendes partján tartja.

„A Gong az emberi elme első és utolsó hangszere. Egyetlen dolog van csak, amely feleslegessé teheti és irányíthatja az emberi elmét a Gong hangja.”Bajan yogi

Gyertek, meditáljunk együtt! A program ingyenes.

A hangfürdőt és gongmeditációt vezeti

Szilassy Katica Gájatrí jóga- és hangfürdő-oktató

JELENTKEZÉS

Kérjük szépen a részvételi szándékot előre jelezni.

Jelentkezni a Shanti Jóga-sziget SIVA terem ÓRARENDJÉBEN (szombat, május 30. 18:00-20:00),
vagy az alábbi címen: shanti@jogasziget.hu lehet.

Hálásan köszönjük!

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Információ az eseményről
 Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest, Hunyadi utca 87, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget
 +36 (70) 360 0912 vagy +36 (30) 326 8327
 shanti@jogasziget.hu
Share This