Gondolat hatalma előadás

Gondolat hatalma előadás

A “Gondolat hatalma” előadás létrejöttét Sivánanda Mester azonos címmel rendelkező könyve ihlette.

“A gondolat olyan spirituális erő, amely avatott kezekben a külvilág megváltoztatására is képes. A gondolat olyan hatalom, amely életeket formál. Pusztán csak gondolataid ereje által, életedet olyanná teheted, amilyennek Te szeretnéd azt.” -Srí Szvámí Sivánanda

A gondolat valójában finomanyag, amelyből a dolgok születnek. Gondolataid keletkeztetik tetteidet, amelyek idővel szokásoddá válnak, szokásaid alakítják jellemedet, amely végső soron majd meghatározza sorsodat.

A gondolat teremtő ereje mindegyikünk kiváltsága, ha jól élünk ezzel az adottsággal, ha használni, irányítani, uralni tudjuk elménket, hatalmának igába hajtásával bármi elérhető lesz. Erről szól az elme koncentrált tudatállapota, a meditáció.

Azzá válsz, aminek hiszed magadat. Életed olyanná lesz, amilyennek azt hinni mered. A meditatív tudatállapot csak gyakorlatban valósítható meg, ahhoz azonban, hogy elérd ezt a tudatállapotot sok mindent meg kell még tegyél előzetesen.

Nem elég csak leülni egy csendes sarokban. Többek között meg kell ismerd önmagadat, meg kell ismerd világodat, és ezek részleteit is a maguk valójában. Tudnod kell, hogy ki vagy, és tudnod kell, hogy mivé kell legyél ahhoz, hogy az univerzális energiákban átlényegülhess. De az is nagyban segít, ha tudod, hogy az univerzum energetikája miképpen épül benned és körülötted, miképp vagy a világegyetem elidegeníthetetlen része. Mindezt előbb-utóbb ismerned kell ahhoz, hogy egyszer valójában magadra találj, hogy átléphess valós Önmagadba.

Az előadást vezeti: RámaKrisna (Dr. Fekete Zsolt) jógaoktató

Az előadásra előzetes bejelentkezést kérünk!

Díja

A program adományos.

Gyere, alakítsuk együtt gondolatainkat!

Jelentkezés

Jelentkezés az ÓRARENDEN keresztül, a foglalkozásra kattintva.

Információ az eseményről
 Ísvara Jóga-sziget, 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 4.
 +36 (30) 7149 722
 isvara@jogasziget.hu
Share This