Fordított testhelyzetek műhelye

Fordított testhelyzetek műhelye

A fordított testhelyzetek:

  • erősítik önbizalmadat,
  • növelik a koncentrációs képességeket, a hatékonyságot a tevékenységeidben,
  • energiával töltenek fel,
  • erősítik a bátorságot.

A fordított testhelyzeteknek a legteljesebb a jótékony hatásuk az ászana kategóriák közül. Az ellenjavallataik is szigorúak. Az előkészítésük megfontolt és alapos kell hogy legyen. A testet elbíró erő, felügyelet alatt lévő tartás, és tudatos légzés, feltétele a helyesen kivitelezett fordított testhelyzetnek.

Vannak könnyen felvehetők (térdelő helyzetben kivitelezhetők), tartást igénylők, vagy megtámasztottak  (háton fekvők), és a testi erőt igénylők (alkar -, ill. kartámaszosak). Mindhez fontos a tudatosság és a megfontolt jelenlét.

A műhely a fordított testhelyzetekre fókuszált alapos,  tartást tudatosító bemelegítés mellett a fő gyakorlatok kivitelezéséhez szükséges előkészítő ászanákat is tartalmazni fogja.

Amikkel biztosan találkozni fogsz az a gyertya, az eke, a híd, a kerék, a lefelé néző kutya, a fejállás és választható módon lesznek még meglepetést okozó nehéznek vélt  ászanák.

IDŐPONT

2020.  június 13. (szombat) 10:00-13:00

HELYSZÍN

Shanti Jóga-sziget,  1196 Budapest, Hunyadi utca 87, SIVA terem

ELŐADÓ

A Fordított testhelyzetek műhelye című programot Varró Zoltán Ananta, Sivananda jógaoktató vezeti.

DÍJA

  • Normál:  4.500,- Ft
  • Kedvezményes: 3.900,- Ft

JELENTKEZÉS

Kérjük szépen a részvételi szándékot előre jelezni. Jelentkezni a Shanti Jóga-sziget SIVA terem ÓRARENDJÉBEN (szombat, május 16. 10:00-13:00),
vagy az alábbi címen: shanti@jogasziget.hu lehet.

Hálásan köszönjük!

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Információ az eseményről
 Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest, Hunyadi utca 87, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget (SIVA terem)
 +36 (70) 360 0912 vagy +36 (30) 326 8327
 shanti@jogasziget.hu
Share This