Családi jóga a Ganésán

Kedves Gyermekek és Felnőttek!

“Mosolyogj a virágokkal és a zöldellő fűszálakkal. Játsz a pillangókkal, madarakkal és őzikékkel. Rázz kezet a cserjékkel, indákkal, faágakkal. Beszélj a szivárványhoz, szélhez, csillagokhoz és a Naphoz. Csevegj a siető patakokkal és a tenger hullámaival. Szólj a szomszédaidhoz, kutyákhoz, macskákhoz, tehenekhez, emberekhez, fákhoz, virágokhoz stb. Akkor életed kiterjedt, tökéletes, gazdag és teljes lesz. Felismered majd az egységet, minden élet közös egységét. Ezt nehéz szavakkal leírni. Magadnak kell érezned.” – Srí Szvámí Sivánanda

Március 7-én, szombaton délután egy családi jógázásra hívunk Benneteket a Ganésa Jóga-szigetre. Jógával, relaxációval, sok-sok játékkal, és közös mandala színezéssel készülünk Nektek, ahol együtt anyával, apával szerezhettek vidám perceket. A mandalákat mi biztosítjuk!

A részvételhez jógás előképzettségre nincs szükség, csupán derűre, egy kis játékosságra és sok-sok jókedvre.

A foglalkozás díja: 3.600Ft/ gyerek+szülő; 6.500Ft/ 4fős család

A terem befogadóképessége miatt kérjük, hogy részvételi szándékotokat a ganesa@jogasziget.hu e-mail címen vagy a +3620/ 554 17 70-es telefonszámon mihamarabb, de legkésőbb március 4-ig jelezzétek felénk. Jelentkezéskor azt is írjátok meg nekünk, hogy pontosan hány családból és hány fővel (a gyerekek és felnőttek száma) érkeztek.

Szeretettel:

Anna néni és Bogi néni
(Krasznai Anna Dhanjá és Vásárhelyi Boglárka)
gyermekjóga oktatók

Információ az eseményről
 Budapest XVII. kerület, Oroszvár utca 5.,
 Ganésa Jóga-sziget
 +3620/554 17 70
 ganesa@jogasziget.hu
Share This