Csakra harmonizáló műhely

A CSAKRÁK VILÁGA

Csakra harmonizáló műhely

Szeretnél energikus, egészséges lenni?

Ebben fontos szerep jut az energia felvételének és áramoltatásának egész szervezetünkben. A jóga tanítása szerint testünk a finomabb rétegeink lenyomata (mentális- érzelmi- energia-), így az ott keletkező különböző problémák  felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését, az energia áramlását, és ezáltal betegségek alakulnak ki a fizikai testben.

Miről szól a csakra harmonizáló műhely?

A műhely sorra veszi röviden az emberi test 7 fő energiaközpontját jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületek, valamint főbb betegségek áttekintésével együtt.

Először minden esetben tisztító mozgás- és légzésgyakorlatokat végzünk, majd ezután harmonizáljuk a központi területeket, többféle módon. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma és színe vagy harmonizáló illata, ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is.

Mit érezhetünk a csakra harmonizáló műhely elvégzése után?

A csakrák helyes működését nemcsak a saját érzeteink, érzéseink által tapasztaljuk meg, hanem a környezetünk is változni fog a saját bölcsebbé válásunk során. Amikor gyakorlunk, akkor sosem csak magunkért tesszük, hanem a velünk kapcsolatban lévők életét is segítjük a saját tudatosságunk stabilizálásával.

Ajánljuk mindazoknak, akik már konkrét egészségi problémákkal küzdenek vagy egyszerűen csak szeretnének energikussá válni és ennek technikáját elsajátítani, otthon is gyakorolni.

VEZETI: Gangá, Dr Szabó Anikó, vezető jógaoktató, légzéstréner

IDŐPONT: 2022. szeptember 24. 15-18 óráig

DÍJ: 6000 Ft

Helyszín: Gópála Jóga-sziget, Budapest, VIII. Kerepesi út 1-5. G/VII. épület, fsz. 8.

JELENTKEZÉS:

Kérjük szépen a részvételi szándékot előre jelezni. Jelentkezni a +36-30-956-7291 telefonszámon, vagy az alábbi email-címen: gopala@jogasziget.hu lehet.

Hálásan köszönjük!

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről  is olvashatsz!

***

 

 

Információ az eseményről
 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. G/VII. épület, fsz. 8.,
 Gópála Jóga-sziget
 +36-30-956-7291
 gopala@jogasziget.hu
Share This