“Csak a csakrák” – jógaműhely

A “Csak a csakrák” című jógaműhelyen az alábbi  két fő gyakorlati területtel foglalkozunk:

Csakra-Napüdvözlet

Jógaműhelyünkön bemelegítésül hét kör Napüdvözletet – a hét általában használt csakra fókuszpontjára koncentrálva – végezzük úgy, hogy a szokásos Napüdvözlet ászana-sorozatot kiegészítjük vagy módosítjuk minden csakrának megfelelő kéztartással és/vagy ászanával. Ezzel a figyelmünket a megfelelő területekre összpontosítjuk.

Ahogy végighaladunk a csakrákon, minden csakránál röviden átbeszéljük, hogy ahhoz milyen tudatállapotok kötődnek, s mi miként tapasztaljuk ezeket.

Csakra-Légzés

A fújtató légzést Bhídzsa mantrákkal, és az adott csakrákra szabott kéztartásokkal kiegészítve végezzük. Ezzel ébresztjük, irányítjuk és koncentráljuk a légzés energiáját.

Ha külön-külön nem is éreznéd meg a csakráidat, energiát garantáltan fogsz tapasztalni, mert háromszor fújtatjuk át mind a hét csakrát.

Gyere el a “Csak a csakrák” című jógaműhelyünkre, hogy elméleti fantáziálás helyett saját tapasztalatot szerezz az energiáról! „Egy gramm gyakorlás felér több tonna elmélettel!” – Swami Sivananda

A foglalkozás előtt 1,5 órával már lehetőleg ne egyél! Ezen kívül nem javasoljuk a foglalkozást glaukóma, várandósság, epilepszia, retinaleválás esetén.

Időpont

2023. október 8. vasárnap 9-12 óráig

Helyszín

Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest Hunyadi utca 87. tetőtér, SIVA terem

Ár

6000 Ft

A foglalkozást vezeti

Kovács Miki – jógaoktató

Jelentkezés

shanti@jogasziget.hu vagy kovacssivamiki@gmail.com

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található a környező utcákban ingyenes parkolással, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Mindezt a SIVA teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Minden Jóga-szigeten a Sivánanda tradíciót képviseljük. Ugyanazzal a szellemiséggel, minőséggel, programokkal és árakkal találkozol, bárhol is legyenek.

Információ az eseményről
 1196 Budapest Hunyadi utca 87. tetőtér, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget
 +36 70 3177242 vagy +36 30 6584396
 shanti@jogasziget.hu
Share This