Ciklikus meditáció – workshop

Stresszkioldás és immunerősítés Ciklikus Meditációval!

Mi az a Ciklikus Meditáció (CM)?

Az S-VYASA (Swami Vivekananda Kutatóintézet és Egyetem, Bangalore, India) jógamesterei által kifejlesztett meditációs technika, mely a Mandukya Upanisad tanításán alapul. Az egyetem a technikát pozitív hatásai miatt Stressz Management programjában is alkalmazza.

A ciklikusságot a stimuláció és relaxáció folyamatos, ciklikus váltakozása adja.

Ez is csak egy újabb meditációs technika?

Igen, de ennek hatásait több éves egyetemi, tudományos kutatások és tapasztalatok igazolják!

Miért érdemes eljönnöd?

  • egy olyan meditációs technikát tanulhatsz, mellyel mindössze 35 perc alatt energetizálhatod, feltöltheted magad, mintha csak 6 órát aludtál volna
  • a meditáció a mélyebb rétegekből is kioldja a stresszt, segít az ellazulásban
  • a technika egyszerű, könnyen elsajátítható
  • a CM részeként megtanult relaxációs technikákat akár önállóan is alkalmazhatod; ha jógaoktató vagy, akkor az óráidba is beépítheted
  • a technikáról részletes jegyzetet, kártyát és hanganyagot is kapsz

Miért tőlem tanuld meg?(és néhány mondat rólam is…)

Mert ezt a technikát a forrástól, vagyis annak kifejlesztőitől sajátítottam el Indiában. Jógás tanulmányaimat a Sarasvatí Alapítványnál kezdtem (1 éves tradicionális jógaoktató képzés), diplomát szereztem a BHF-en jógamester és teológus szakon is. A CM technikát 2020-ban, egy egy hónapos Indiai továbbképzésen tanultam és a mesterek kérésének megfelelően továbbadom, akinek csak tudom.

A részvételi díj: 10 000 Ft

A helyek száma limitált (maximum 15 fő).
Szeretettel várlak!
ÓM ÓM ÓM
Namaste!
Komjáti Zsuzsanna
jógaoktató
***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található a környező utcákban ingyenes parkolással, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt a SIVA teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Információ az eseményről
 1196 Budapest Hunyadi utca 87. tetőtér, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget
 +36 (30) 326-8327
 shanti@jogasziget.hu
Share This