Ájurvéda a jógában – jógaműhely

Az Ájurvéda a jógában című jógaműhelyünket szeretettel ajánljuk azok figyelmébe, akik szeretnének megismerni egy több ezer éves életvezetési rendszert, az Ájurvédát, és kapcsolódását a Jógához.  🙂

Az Ájurvéda a tudomány és a filozófia ötvözete, amely részletesen foglalkozik a mindennapi egészséghez szükséges testi, szellemi, érzelmi és lelki tulajdonságokkal.

Jóga és Ájurvéda útjai olyannyira egymásba fonódnak, hogy nehéz csak az egyik utat járni anélkül, hogy ismernénk a másikat.

Ájurvéda – az élet tudománya, a test és az elme egyensúlyával foglalkozó tudomány, a Jóga – a testet és az elmét készíti fel a lélek megvilágosodására.

Ahogy a Hatha Jóga, az Ájurvéda – az élet tudománya – is azt tanítja, hogyan tarthatjuk egészségesen a fizikai testünket, és hogy ez az egészség hogyan függ össze a spirituális utunkkal.

Közösek a gyökerek: Jóga és Ájurvéda is az ősi szanszkrit szövegekből, a Védákból származnak.

„A Jóga a Védák tanításainak gyakorlati oldala, az Ájurvéda pedig a gyógyító oldala.” – David Frawley

TÉMÁK

  • Mi az Ájurvéda?
  • Mire ad választ, amivel a mindennapi életemet szebbé, jobbá tehetem?
  • Hogyan tudom az Ájurvédát a Jógagyakorlásomba beépíteni?

„Az élet tudományának nevezik azt, hogy az ember különbséget tudjon tenni jó és rossz élet, boldog és boldogtalan élet, értékes és értéktelen élet között, ez adja az emberi élet nagyságát.” – Csaraka Szanhita

IDŐPONT

2020.  április 18. (szombat) 10:00-13:00

HELYSZÍN

Shanti Jóga-sziget,  1196 Budapest, Hunyadi utca 87, SIVA terem

ELŐADÓ

Az Ájurvéda a jógában című műhelyt Marschall Kata Sivananda jógaoktató vezeti.

DÍJA

  • Normál:  4.500,- Ft
  • Kedvezményes: 3.900,- Ft

JELENTKEZÉS

Kérjük szépen a részvételi szándékot előre jelezni. Jelentkezni a Shanti Jóga-sziget SIVA terem ÓRARENDJÉBEN (szombat, április  18. 10:00-13:00),
vagy az alábbi címen: shanti@jogasziget.hu lehet.

Hálásan köszönjük!

Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz!

***

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben, a Shanti Jóga-szigeten, azaz a béke szigetén! Havonta ismétlődő programjainkról a honlapon (www.jogasziget.hu), a  facebook-oldalunkon és hírlevelünkben is olvashatsz.  A X. (Kőbánya), XVIII. (Pestlőrinc), és XX. (Pesterzsébet) kerületekből is jól megközelíthető.

Gyere, jógázz velünk KISPESTEN is!

Információ az eseményről
 Shanti Jóga-sziget 1196 Bp, Hunyadi u. 87. tetőtér, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget
 06 (70) 360-0912 vagy 36 (30) 326-8327
 shanti@jogasziget.hu
Share This