Vinyasa Flow class (in English)

Vinyasa Flow class (in English)

In a Vinyasa Flow class your body follows flow sequences linked together with the use of your breath, typically including sun salutations and other postures to create a creative and dynamic experience. Relax and revitalize your body and energize your mind in a warm and welcoming environment. This class is suitable for all levels of experience.

Time:  on Tuesdays, 18:00 – 19:30
Class language: English
Class fee: 3000 Ft

Register at:
https://jogasziget.hu/gopala-joga-sziget/…
or call
+36 30 0907 888 (English) or +36 30 956 7291 (Hungarian)
***

Revitalizáld a testet, és energiával töltsd fel magad ezen a Vinyasa Flow órán, ahol napüdvözleteken és különféle sorozatokon keresztül áramolunk, egy dinamikus élményt teremtve, hagyva, hogy a lélegzetünk vezessen bennünket. Ez az óra minden tapasztalati szint számára alkalmas.

Óra nyelve: angol/magyar

vagy a 36 30 956 7291 telefonszámon
Gópála Jóga-sziget

VIII. kerület: Gópála Jóga-sziget A Gópála Jóga-sziget Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban található. A belvároshoz közel, a Keleti Pályaudvar mellett, jól megközelíthető helyen 2020. január 13-tól várjuk a jógázni vágyókat. Jógaóráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Az V. (Belváros),