Városi jóga

Jóga a mindennapi jó érzésekhez – a hatha jóga segítségével

A városi jóga foglalkozáson a stresszoldás az elsődleges célunk. Az ászanák gyakorlása közben el tudod engedni a felesleges feszültséget, és feltöltődsz. Minden kezdő, újrakezdő számára jól követhető az óra és a haladó gyakorló is megtalálja a kihívásait.

Ráhangolódással kezdünk, hogy megérkezz teljes valóddal a jógaszőnyegre. Bemelegítéssel és ászanázással folytatjuk, e során segítek abban, hogy megtaláld, hogyan tudod a te tested számára egészségesen felvenni a jógapózokat. A gyakorlás rólad szól, ez a te időd, lehetőség a testhez való kapcsolódáson keresztül a jelenlétbe. Tapasztalat, ami hozzád ad, ami által gazdagodhatsz. Minden alkalmat relaxációval zárunk, hogy lelki-testi és mentális szinten is elmélyülhessenek a gyakorlás hatásai.

Alkalomról alkalomra azonos és új ászanákkal találkozol majd, hasonló és mégis más felépítésű órával. Lehetőséged lesz így arra, hogy más aspektusból figyeld meg magad, a tested, az elméd változásait, változékonyságát.

Jógás tapasztalat, vagy tudás nem szükséges, csak a nyitottságodat hozd és kényelmes ruhát. A jógázáshoz szükséges kellékeket mi adjuk.

Oktatóként fontos számomra, hogy figyeljek rád. Ezért is kérem, jelentkezz be, hogy tudjam tartani a kiscsoportos kereteket.

Messenger-en várom jelentkezésed: Závoczky Henriett

***

A Gópála Jóga-sziget Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban található.

A belvároshoz közel, a Keleti Pályaudvar mellett, jól megközelíthető helyen várjuk a jógázni vágyókat. Jógaóráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az V. (Belváros), VII. (Erzsébetváros), X. (Kőbánya), kerületekből is jól megközelíthető.

Facebook oldalunkon további hasznos információkat találsz.

Gyere, jógázz velünk a Gópála Jóga-szigeten is, ahol menedékre lelsz!

 

Gópála Jóga-sziget

VIII. kerület: Gópála Jóga-sziget A Gópála Jóga-sziget Budapest VIII. kerületében, Józsefvárosban található. A belvároshoz közel, a Keleti Pályaudvar mellett, jól megközelíthető helyen 2020. január 13-tól várjuk a jógázni vágyókat. Jógaóráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Az V. (Belváros),