Nyílt Jóganap a Shantin

A Nyílt Jóganap alkalmával INGYEN próbálhatod ki a jógát a Sivánanda rendszerben. A nyílt jógaóra kezdőknek és  gyakorlott jógázóknak egyaránt ajánlott. Akik először jönnek, a nyílt jógaóra keretében megismerkedhetnek a helyszínnel, jógaoktatóinkkal és a hasonló érdeklődőkkel.

kezdők megismerhetik a jóga alaptanfolyam felépítését, de a más rendszerből érkezőknek is érdekes lehet a Sivánanda rendszer felfedezése.

Lesz lehetőség:

A foglalkozásokon nem csak beszélgetünk, hanem kipróbálunk néhány gyakorlatot is, tehát készülj kényelmes öltözékkel.

Program

Siva terem:

  • 09:00-10:30  Ismerkedés a jógával a Sivananda tradícióban (Srídévi)
  • 11:00:12:00 Kismama jóga (Gabi)
  • 14:00 -15:30 Női Jóga (Gájátri)
  • 16:00-17:30 Gerincbarát jóga (Nandíni)

Krisna Terem:

  • 09:30-10:30 Gyerekjóga (Regina)
  • 11:00-12:00 Tini Jóga (Regina)
  • 14:30-16:00 Senior Jóga (Ísvarí)
  • 16:30-17:30 Csakrameditáció (Laksmí)
  • Szeretettel várunk az INGYENES Nyílt Jógaórákon!

***

“A Jóga gyakorlásával felülkerekedhetsz minden nehézségen és megszüntethetsz minden gyengeséget. Általa a szenvedést üdvösséggé változtathatod, a halált halhatatlansággá, a szomorúságot örömmé, a kudarcot sikerré és a betegséget tökéletes egészséggé. A Jógagyakorlás segítségével az elme, a test és a beszéd szerve egymással összhangban működnek. Mindenkor nyugodt elmével élhetsz, ha a Jógát gyakorolod. Alvásod pihentető lesz. Megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje. A Jógaéletmód elmélyíti megértésedet, és lehetővé teszi, hogy megismerd Istent.” – Szvámí Sivánanda

TOVÁBBI TANÍTÁSOKAT IDE KATTINTVA OLVASHATSZ.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS (IDE KATTINTVA).

Minden Jóga-szigeten a Sivánanda tradíciót képviseljük. Ugyanazzal a szellemiséggel, minőséggel, programokkal és árakkal találkozol, bárhol is legyenek.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz! Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere,