Női életút és anyaság

Női életút és anyaság

Ezen a műhelyen azzal ismerkedünk, hogy a női testben élő Léleknek milyen életúton érdemes haladnia ahhoz, hogy egészséges teljes életet éljen.

Kedves kismamák, édesanyák, leányok!

Az anyaság a női életút legcsodálatosabb bennünk élő archetípusa. Kislányként játékosan gondoskodunk babáinkról, később saját gyermekeink nevelésében éljük meg a belső bölcsességünkből érkező ösztönös anyaságot. Empatikusan kinyílva segíthetünk szeretteinknek, vagy teremtő-kreatív munkánk gyümölcseit élvezhetjük, ezek mind az anyai minőséghez kapcsolódnak.

Életünkben meghatározó szerepe van a saját édesanyánktól kapott, felvett érzelmi mintáinknak, szerepeinknek, a női águnk generációs mintáinak. Ezek az információk lehetnek kulcsok a felismeréseinkhez  és a megoldásainkhoz , ami után saját anyaságunkat, teremtéseinket magasabb szintre emelhetjük.  Meggyógyíthatjuk édesanyánkkal átélt  sérelmeinket (anyasebeinket).

A régi hagyományokban amikor egy asszony gyermekre vágyott, imádkozott és a Lélek hívásával kérte égi édesanyját (Istenanyát, Boldog asszonyunkat), hogy áldott állapotba kerülhessen.

Ehhez megfelelően megtisztította testét, méhét, lelkét és várakozott, alázattal, hogy bárhogy is történjék az legyen Isten akarata.”

A műhelyen beszélgetünk:

  • az anyaságra való felkészülésről, arról, hogy milyen holisztikus szemléletű gyakorlatok, természetes kúrák, gyógynövények, méh-meditációk állnak a rendelkezésünkre , ahhoz, hogy méltó edénnyé váljunk a várandóság áldott állapotára.
  • Milyen beavatási kapu nyílik meg a szülés misztériumával?
  • Hogyan kapcsolódjuk, beszélgessünk és készítsük fel magzatunkat a születés élményére, majd kísérjük át az égi-földi kapun.
  • Hogyan tudunk testünkkel és gyermekünkkel folyamatos szeretetteli bensőséges – élő – kommunikációt folytatni?
  • Szeretett párunkkal, hogyan tudunk együtt készülni, milyen gyakorlatok, teendők ajánlottak a szülés szakaszaiban  és az azt követő időszakra?

Az anyaság témakörei azokhoz is szólnak, akik már gyakorló édesanyák.

  • Hogyan váljanak sugárzó szeretet forrássá a családjuk és környezetük örömére? Milyen belső változás és  tudatos gyakorlás szükséges ehhez?
  • Hogyan képes a nő újjá szülni önmagát és környezetét?
  • Gyakori feltett kérdések:  Jó anya vagyok? Megfelelően nevelem gyermekemet, /gyermekeimet? Túlságosan csak az anyaságra fókuszálok, elhanyagolom a páromat és  önmagamra sem fordítok énidőt….., hogyan lehetne ezen változtatni?

“Szeretettel ajánlom azoknak a fiatal lányoknak és felnőtt nőknek, akik nem találják a megfelelő hangot édesanyjukkal. Akik nehéz emlékeket hordoznak szívükben, esetleg már elveszítették a “szeretett anyát”, és lehet még sokféle ok, melyek nehéz kövek a szív számára.” – Gájatrí Szilassy Katica

MŰHELYT VEZETI

Szilassy Katica Gájatrí jógaoktató, Szakrális női tanító, Méhnővér, Női kör vezető

IDŐPONT

2020 Január 25 (szombat), 14:30 – 17:30

DÍJA

  • Normál: 4.500- Ft
  • Kedvezményes: 3.900,- Ft

JELENTKEZÉS

Kérjük szépen a részvételi szándékot előre jelezni.

Jelentkezni a Shanti Jóga-sziget SIVA terem ÓRARENDJÉBEN (szombat,január 25, 14:30),
vagy az alábbi címen: shanti@jogasziget.hu lehet.

Hálásan köszönjük!

Képforrás

Sárhidai Zsófia 

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is, ahol további érdekességekről, eseményekről olvashatsz! Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere,