Napzáró jógaóra

Napzáró jógaóra 60 percben

“Kezdd a napot Istennel, töltsd a napot Istennel, zárd a napot Istennel és álmodj Istennel.”
– Szvámí Sivánanda

Ha szeretnéd a napi fáradtságot nyugalommá, a szétszórtságot koncentrációvá, a nyugtalanságot békévé változtatni és az estédet Istennek (Önmagadnak) szentelni, de kevés az időd, akkor a legjobb helyen vagy ezen a rövid foglalkozáson.

Felépítés

  • Ráhangolódás
  • Napüdvözlet
  • Ászanák
  • Relaxáció

ÁRAK

 ÓRAREND 

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,

Kutír Jóga-sziget

A Kutír Jóga-sziget Budaörs kertváros részében található, a budaörsi Sportcsarnok közelében. Tömegközlekedéssel és autóval jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. Jógafoglalkozásaink kis létszámúak, családias hangulatúak, minden korosztály számára nyitottak. Jó idő esetén a kertben is van lehetőség a jógaórák megtartására. Az ÓRAREND-re kattintva be is jelentkezhetsz a foglalkozásra. Várunk szeretettel mindenkit a Kutír Jóga-szigeten, a helyen ahol a jógát elsajátíthatod.