Nap és Hold gyakorló

Nap- és Holdüdvözlet gyakorló

A Nap és Hold gyakorló foglalkozás célja a harmónia, a kiegyenlítés. Megtapasztalni az egyensúlyt testünkben és az elménkben a tűz és a víz elem aktiválásával.

Ugyanúgy, ahogy a Naphoz, a Holdhoz is tartozik egy gyakorlatsor. A Szúrja Namaszkárt már jól ismerjük, tapasztaltuk keringésfokozó hatását, ahogy megnyújtja izmainkat, bemelegíti egész testünket.

A Csandra Namaszkár, Holdüdvözlet kevésbé élénkítő hatású, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít megnyugodnunk. A test hőjének emelése nélkül képes az energiarendszerünk áthangolására. Hűsítő, tápláló, elcsendesítő energiája van.

A Holdüdvözlet gyakorló foglalkozáson mindkét gyakorlatsort végezzük, és a megfelelő előkészítő és utógyakorlatokkal érjük el az energiák kiegyensúlyozott áramlását.

Érdemes elvégezni hozzá a Holdüdvözlet jógaműhelyt, mert ott tanuljuk meg a Holdüdvözlet gyakorlatsort, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat.

Felépítés

Ráhangolódás, pránájámák, meditáció, Szúrja Namaszkár, Csandra Namaszkár, utógyakorlatok, relaxáció.

A foglalkozás egy órás.

Díjak

Alkalmanként: 1.600,- Ft

Feltétel

A Nap és Holdüdvözlet ismerete.

Jelentkezés

Az ÓRARENDBEN a foglalkozásra kattintva.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a

Jógamájá Szabó Szilvia

Jógamájá dévi dászí Szabó Szilvia jógaoktatónk szíve csücske a jógaterápia, melyet a jógaműhelyeken oszt meg velünk. Mindemellett foglalkozik kezdőkkel és az idősebb korosztállyal is a senior jógán. „Szolgálj, szeress, adj!“- ezek Sívánanda mester szavai. Ezek a szavak ébresztettek rá, mi is az, amit hosszú ideje keresek. 2007-ben első Indiai utamon láttam meg ezeket a szavakat és értettem meg, hogy az