Nap és Hold gyakorló

Nap- és Holdüdvözlet gyakorló

A Nap és Hold gyakorló foglalkozás célja a harmónia, a kiegyenlítés. Megtapasztalni az egyensúlyt testünkben és az elménkben a tűz és a víz elem aktiválásával.

Ugyanúgy, ahogy a Naphoz, a Holdhoz is tartozik egy gyakorlatsor. A Szúrja Namaszkárt már jól ismerjük, tapasztaltuk keringésfokozó hatását, ahogy megnyújtja izmainkat, bemelegíti egész testünket.

A Csandra Namaszkár, Holdüdvözlet kevésbé élénkítő hatású, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít megnyugodnunk. A test hőjének emelése nélkül képes az energiarendszerünk áthangolására. Hűsítő, tápláló, elcsendesítő energiája van.

A Holdüdvözlet gyakorló foglalkozáson mindkét gyakorlatsort végezzük, és a megfelelő előkészítő és utógyakorlatokkal érjük el az energiák kiegyensúlyozott áramlását.

Érdemes elvégezni hozzá a Holdüdvözlet jógaműhelyt, mert ott tanuljuk meg a Holdüdvözlet gyakorlatsort, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat.

Felépítés

Ráhangolódás, pránájámák, meditáció, Szúrja Namaszkár, Csandra Namaszkár, utógyakorlatok, relaxáció.

A foglalkozás egyórás.

ÁRAK

Feltétel

A Nap és Holdüdvözlet ismerete.

Jelentkezés

Az ÓRARENDBEN a foglalkozásra kattintva.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található, jól megközelíthető helyen, és a környező utcákban ingyenes parkolási  lehetőséggel. Havonta több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Az ÓRARENDre kattintva kiválaszthatod és jelentkezhetsz is a neked tetsző programra. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Látogass el facebook oldalunkra is,