Mantrázás

Mantrázás – azaz mantra dzsapa

“A Dzsapa az Úr bármelyik Mantrájának vagy az Úr Nevének ismétlése. A jelenlegi Kali Jugában vagy vaskorban az emberek fizikai állapota meglehetősen rossz, a szigorú Hatha Jóga gyakorlatokat nehéz végrehajtani. A Dzsapa könnyű út ahhoz, hogy elérd Istent. A Gítában ezt találod: “Jadnyánam Dzsapa Jadnyószmi” – „az áldozatok közül én vagyok a Dzsapa-Áldozat.” A Kali Jugában egyedül a Dzsapa hozhatja el a tartós Békét, Üdvösséget és Halhatatlanságot.”

„A közös dzsapázás rendkívül jótékony hatású. A Mantra-Sakti gyorsan felébred. A tamaszikus és radszasikus erők hamar megsemmisülnek. Nagyobb tisztaság és harmónia tölti be a helyet.” – Srí Szvámi Sivánanda

Ezen a 30 perces foglalkozáson egy mantrát ismétlünk és élvezhetjük a fent olvasott jótékony hatásait. A közös dzsapázással (mantra ismétléssel) a világ javát is szolgáljuk egyben.

Gyere, emelkedjünk együtt!

A foglalkozás ingyenes.

Ganésa Jóga-sziget

Jóga foglalkozásaink minden korosztályt kiszolgálnak. Az ÓRARENDben az órákra kattintva bővebb információt találsz és be is jelentkezhetsz! Facebook oldalunkon további érdekességeket, hasznos információkat is találsz. Gyere, jógázz velünk a Ganésa Jóga-szigeten, Ganesa oltalmában, kinek jóindulatú segítségével az akadályok elhárulnak.