Mantrázás

Mantrázás – azaz mantra dzsapa

“A Dzsapa az Úr bármelyik Mantrájának vagy az Úr Nevének ismétlése. A jelenlegi Kali Jugában vagy vaskorban az emberek fizikai állapota meglehetősen rossz, a szigorú Hatha Jóga gyakorlatokat nehéz végrehajtani. A Dzsapa könnyű út ahhoz, hogy elérd Istent. A Gítában ezt találod: “Jadnyánam Dzsapa Jadnyószmi” – „az áldozatok közül én vagyok a Dzsapa-Áldozat.” A Kali Jugában egyedül a Dzsapa hozhatja el a tartós Békét, Üdvösséget és Halhatatlanságot.”

„A közös dzsapázás rendkívül jótékony hatású. A Mantra-Sakti gyorsan felébred. A tamaszikus és radszasikus erők hamar megsemmisülnek. Nagyobb tisztaság és harmónia tölti be a helyet.” – Srí Szvámi Sivánanda

Ezen a 30 perces foglalkozáson egy mantrát ismétlünk és élvezhetjük a fent olvasott jótékony hatásait. A közös dzsapázással (mantra ismétléssel) a világ javát is szolgáljuk egyben.

Gyere, emelkedjünk együtt!

A foglalkozás ingyenes.

Hanumán Jóga-sziget

II. kerület: Hanumán Jóga-sziget A Hanumán Jóga-sziget Budapest II. kerületében, a Mechwart Liget szomszédságában található. Buda belvárosában, jól megközelíthető helyen várjuk a jógázni vágyókat. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetők. Gyere, jógázz velünk Hanumán segítségével! Megközelítést ide kattintva találod.

Ganésa Jóga-sziget

A Ganésa Jóga-sziget Budapest XVII. kerületében, Oroszvár utca 5. alatt, a kertvárosban. Jóga foglalkozásaink minden korosztályt kiszolgálnak. Gyere, jógázz velünk a Ganésa Jóga-szigeten, Ganesha oltalmában, kinek jóindulatú segítségével az akadályok elhárulnak. Megközelítést ide kattintva találod.