Intenzív jógatanfolyam

Intenzív jógatanfolyam kezdőknek

Ha az ászanák, pránájáma szavak számodra “kínaiul” hangzanak ne ijedj meg! Kezdheted az intenzív jógatanfolyam foglalkozásunkkal, amit mesterünk, Szvámí Sivánanda állított össze.

A 10 alkalmas jógatanfolyamot tíz hét helyett gyorsabban, intenzíven végezheted el:

  • heti két alkalommal (2 óra) 5 hét alatt tudod elvégezni,
  • heti 1 alkalommal (3 óra) 6 hét alatt tudod elvégezni.

Felépítés

Az intenzív jógatanfolyam során megtanulhatod:

A rövid elméleti részek segítenek majd megérteni a jóga egészét, betekintést kapsz a jóga filozófiába, a jógi táplálkozásba, a pozitív gondolkodásba és meditációba.

Díjak

Teljes: 22 000 Ft
Kedvezményes: 19 000 Ft
(Anyagi nehézségeid vannak? Gyere el, beszéljük meg hogyan segíthetünk)

Jelentkezés

Az ÓRARENDBEN válaszd ki a számodra legközelebbi Jóga-szigetet és a “JÓGA ALAPTANFOLYAM INTENZÍV” órára kattintva jelentkezz be!

Adhírá-Jóga-sziget

XVIII. kerület: Adhírá Jóga-sziget Az Adhírá Jóga-sziget Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen található. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Gyere, jógázz velünk az Adhírá Jóga-szigeten, ahol felragyog belső fényed! Megközelítést ide kattintva találod.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a