Csakraharmonizáló gyakorló

COVID 2019 járványügyi időszak alatt a foglalkozás ONLINE érhető el (ide kattintva)

A csakraharmonizáló gyakorló remek kiegészítése lehet a csakrameditációnak, de önállóan is megállja helyét. Az órák során olyan ászanákat végzünk, melyek sorban harmonizálják a főbb energiaközpontokat, avagy csakrákat.

A jóga a fizikai testre úgy tekint, mint az energia, mentális-érzelmi testünk lenyomatára. A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen táplálkozás beszennyezik az energia pályákat (nádikat), ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését és betegség alakul ki a fizikai testben. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, és színe van. Ezekkel tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, beindítani az öngyógyító folyamatokat.

Felépítés

  • Bevezető relaxáció: Teljes ellazulás fizikai, mentális és lelki szinten.
  • Előkészítő gyakorlatok: Átmozgatjuk láb-, és nyakizmainkat.
  • Pránájáma: Légzőgyakorlat, amely megnyugtatja elménket és megtisztítja energiacsatornáinkat.
  • Szúrja namaszkára – Napüdvözlet bemelegítő, energetizáló sor.
  • Csakraharmonizáló ászana sor: A sivananda tradíció ászanáival tisztítjuk és harmonizáljuk a 7 fő energiaközpontot, koronacsakrától a gyökércsakráig.
  • Levezető relaxációként ajánljuk a csakrameditációt.

Díjak

Alkalom: 

60 perces: 1.600,- Ft

90 perces (csakrameditációval): 2000,- Ft

90 perces (csakrameditációval) kedvezményesen: 1.800,- Ft

Időpontok / jelentkezés

Az ÓRAREND-re kattintva válaszd ki a hozzád legközelebb eső Jóga-szigetet és nézd meg az időpontot. Az órára kattintva be is tudsz jelentkezni.

Hanumán Jóga-sziget

II. kerület: Hanumán Jóga-sziget A Hanumán Jóga-sziget Budapest II. kerületében, a Mechwart Liget szomszédságában található. Buda belvárosában, jól megközelíthető helyen várjuk a jógázni vágyókat. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetők. Gyere, jógázz velünk Hanumán segítségével! Megközelítést ide kattintva találod.

Marosán Angelika Annapúrná

Marosán Angelika Annapúrná a Hanumán Jóga-sziget egyik jógaoktatója. Szívesen foglalkozik kezdők-  és gyakorlott jógázókkal, azonban szíve csücske a lazító, kényeztető csakrameditáció. “2017 nyarán éreztem elhívást arra, hogy a spiritualitással mélyebben foglalkozzak, és rendszerezzem hozott illetve tanult tudásomat. Ekkor az élet egyenesen egy Sivananda hatha jóga kezdő nyári táborba vezetett, a pilisszentléleki Ásramba.  Ott fogalmazódott meg bennem, hogy a Sivánanda által közvetített tudással mélyebben ismerkedjek