Ájurvédikus gyakorlás – Jógaműhely

Ájurvédikus gyakorlás – Jógaműhely

Az ájurvédikus gyakorlás a terápiás jógafoglalkozások közé tartozik. Ezen a jógaműhelyen a jóga gyakorlatait az ájurvédikus szempontokkal egyénre szabhatjuk. Célunk az elengedés, a feszültségek kioldása.

Az egészség helyreállításában, megőrzésében nagy szerepe van a rendszeres ájurvédikus gyakorlásnak. A gyakorlásunkkal tudatosan eltávolítjuk a blokkjainkat. Ez a folyamat mély hatással van a testre és az elmére. Mindezt fénykörben ülve kezdjük, hogy megérkezzünk a tudatos jelenlétbe.

A program Neked szól, ha még nem jógázol és akkor is, ha haladó jógázó vagy, s ha fizikai akadályaid vannak a megszokott gyakorlásodban.

A Hangtálak tiszta rezgései segítenek az elengedésben. Szeretetteli Ragyogással töltekezve, Boldogan, energikusan tudjuk folytatni a mindennapok feladatait.

Időpont

  • Madhura Jóga-sziget: március 24. vasárnap 10.00-13.00.
  • Shanti Jóga-sziget: április 28. vasárnap 10.00-13.00.

Díj

Normál:  4.500,- Ft
Kedvezményes: 3.900,- Ft

Jelentkezés

A kiválasztott Jóga-sziget ÓRARENDJÉBEN a Jógaműhelyre kattintva.

Műhelyt vezeti

Dévakí Nagy Ágnes Eszter jógaoktató

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található a Móricz Zsigmond körtér közelében. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten, ahol szeretetteljes kapcsolatra találsz Önmagaddal. Megközelítést ide kattintva találod.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a