Üzenet az Újévre

Aktuális üzenet az ÚJÉVRE

“Ragyogó Átman, szeretett gyermeke a mindenhatónak, az élet rövid. Az élet tovaszáll. Az idő nem vár rád. Ha nem fejeztél be valamit az idő nem áll meg, hogy azt mondja: „Rendben fejezd be mielőtt tovább haladok.” Az időt nem érdekli. Az csak tovább megy. Az éjjel átadja a helyét a reggelnek és éjjel eltűnsz az alvás során. „Nappal és éjjel, reggel és este, ősz és tavasz újra és újra váltják egymást. Az idő eljár, az életünk tovatűnik, csak a vágy nem hagy el minket.” Az idő elbánik veled. Ne légy az idő játékszere. Te irányítsd azt. Kontrolláld, tedd az eszközöddé. Használd ki és légy áldott. Ki kell használnod az időt, az idő nem falhat fel téged. Tedd gazdaggá az életedet érd el a dicsőségnek a legfelsőbb magasságát, légy Dzsivanmukta (aki életében elérte a felszabadulást), egy Muktapurusa (felszabadult lélek).
Az a legkevesebb amit tehetsz, hogy azt mondod a legfelsőbb tudatosságnak aki oly gazdagon megáldott téged, hogy „KÖSZÖNÖM!”
Az életedben egy pillanatot sem szabadna szádhana (spirituális gyakorlás) nélkül töltened. A jóga sohasem hiányozhat. Nem szabadna egy pillanatot sem spirituális gondolatok nélkül töltened, gyakorold a spiritualitást 100%-osan. A kulcsot már megadta hozzá Dzsagatguru Ádisankarácsárja: „Bármilyen tevékenységet is végzek az mind a Te imádatodra van.”

– Szvámí Csidánanda