Női Jógaműhely

Női Jógaműhely – Méh, mint a teremtő erő központja

Felszínre hozzuk a méhünkből fakadó bölcsességet, kreativitást, teremtő erőt.

A legtöbbünknek eszébe sem jut a méhe a havi cikluson és esetleg a várandósság idején kívül. Pedig méhünk nemcsak egy hihetetlenül intelligens fizikai szerv, de mint energetikai szerv lényegesen többrétű.

Innen ered belső érzékelésünk, mélyebb meglátásainak nagy része, homályból körvonalazódó ráébredéseink, intuíciónk, kreativitásunk, s teremtő erőnk. E teremtő erőt azonban oly gyakran blokkolják saját életünk során megtapasztalt és női felmenőinktől “átöröklött” fájdalmas megélések.

A műhely keretein belül egy rövid elméleti felvezető után női jóga gyakorlatokkal, aktív és csendes   meditációkkal, energiagyakorlatokkal kapcsolódunk méhünkhöz, tisztítjuk, gyógyítjuk, erősítjük méhünk fizikai és energetikai terét, hogy a felszínre hozassuk az innen fakadó bölcsességet, kreativitást, teremtő erőt.

 A tanfolyamot ajánlom minden korosztálynak. Méheltávolításon átesett hölgyeknek is. Bármilyen női problémával, meddőséggel kapcsolatban a gyógyulás elősegítéseként vagy akár megelőzésképp. Illetve minden magát jobban megismerni vágyó hölgynek!

A Jógaműhelyt vezeti

Keszi Ildikó jógaoktató

Díj

4.500 Ft / fő.
A műhely díja tartalmazza: jegyzetet, otthoni gyakorlási javaslatot

Dátum

2019. február 22. péntek 17:30 – 20:00

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Email: madhura@jogasziget.hu

Madhura Jóga-sziget 1111 Bp., Lágymányosi utca 13. kapucsengő: 4.

Információ az eseményről
 Madhura jóga-sziget, 1111 Budapest, Lágymányosi utca 13. kapucsengő: 4.,
 Madhura Jóga-sziget
 +36 (30) 525 1383
 madhura@jogasziget.hu
Share This