Kírtana maraton 2018

A Kírtana maraton alkalmával 12 órán keresztül mantrákat énekelünk.

A kírtana (mantra éneklés) minden perce tiszta boldogság. Amikor az ember énekel, megszűnik az elme hullámzása, képes a jelenben lenni és élvezni a hangok által felszabadult tiszta energiát. A mantra rezgései bekúsznak a tudatalattiba is és megsemmisítik a negatív benyomásokat, mintákat, ezért csodálatos gyógyító, átalakító folyamatok indulnak el az emberben.

„Amikor az emberek egybegyűlve gyakorolják a Szankírtant, óriási Mahásaktí (erő) képződik. Ez megtisztítja a Kírtanban résztvevők szívét, és felemeli őket az Isten-tudatosság magasságaiba. Az erőteljes rezgések messzire eljutnak. Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.” – Szvámí Sivánanda

Terveink szerint több tradíció zenészei is segítik emelni a nap és a tudatosságunk fényét. Várunk mindenkit szeretettel! Gyertek, hogy ti is részesei lehessetek a Kírtana csodájának!
A programot reggel 9 órakor kezdjük és egészen este 9 óráig folyamatosan Kirtanozunk. A rendezvény ingyenes és nyílt, ami azt jelenti, hogy semmilyen előképzettséget nem igényel. Bárki, bármikor bekapcsolódhat.
Az egész napos jelenlétről adományos BÜFÉ-vel gondoskodunk. Ehhez te is hozhatsz tiszta (hús, tojás, alkohol mentes) finomságokat.
Rövid beszámoló a korábbi Kírtan maratonról.
Információ az eseményről
 Shanti Jóga-sziget, 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. tetőtér, SIVA terem,
 Shanti Jóga-sziget (SIVA terem)
 +36 (30) 589 7874
 shanti@jogasziget.hu
Share This