Jóga és Hangterápia a Madhurán

Jóga és hangterápia

Gyere, tapasztald meg velünk együtt a zene varázsát, s önmagad csodáját! Várunk szeretettel!

Az eseményen ötvözzük a Jóga, a Hangterápia és a Mantrák jótékony hatásait. A majd kétórás program első felében alap jóga gyakorlatokkal fogjuk felkészíteni testünket a rezgések és hangok általi relaxált utazásra. A gyakorlatok egyszerű bemelegítő ászanák lesznek, melyek segítik testünk feszültségeit oldani. Ezáltal a rezgések is eredményesebben fejtik ki hatásukat sejtjeinkre, energiarendszerünkre a relaxáció során. A foglalkozás első fele aktív, az utána következő rész pedig relaxált, kényelmes testhelyzetben folyik majd. A programra kényelmes öltözet javasolt.

Mire számíthatsz?

JÓGA
Jóga gyakorlatokkal készítjük fel testünket a rezgések és hangok általi utazásra. A bemelegítéshez egyszerű hatha jóga gyakorlatokat fűzünk össze, melyek jótékony hatással vannak ízületeinkre, átmozgatják testünket, s oldják a feszültségeket. A Jóga gyakorlás a testre, energetikai rendszerünkre és elménkre is jótékony hatással van. Testünk átmozgatása után a rezgések eredményesebben fejtik ki hatásukat.

HANGTERÁPIA
A hangterápia lényege abban rejlik, hogy test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgésekkel harmonizálhatók. A Hangtálak, Gong, és Handpan-ek harmonikus rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek a szinkronicitás működése miatt áthangolják a sejteket, javítják az anyagcserét és a természetes egészséges működést. Testünkben levő víz felveszi a rezgések által keltett harmonikus formákat.

RÓLUNK
Bazula Aliz, okleveles jógaoktató: 2010-ben ismerkedtem meg a jógával, s pár év gyakorlás után elhatároztam, hogy szeretném másokat is elvezetni ahhoz, hogy megtapasztalják a jóga áldásos hatásait. Tradicionális jógairányzatot képviselve, Sivánanda mester tanításait hallgatva, 2016-ban szereztem meg jógaoktatói oklevelemet, s azóta kezdő jógázóknak tartok alaptanfolyamot, valamint gyakorló órákat a Madhura jóga-szigeten. Óráimon szeretettel éneklek különböző mantrákat, melyek rezgésükkel, s jelentésükkel segítenek önmagunkkal kapcsolódni, s ellazulni.

Sára Norbert, hangterapeuta, Integrál Tanácsadó: Önismereti utamat fiatal kamaszként kezdtem. A színes út része lett a Hangterápia és a Jóga. Hangterápiával 2014-ben találkoztam, eleinte handpanekkel kísérve a Szerhang egyesület hangfürdőit, majd saját utamra lépve, hangterápiás eszközökkel és Jóga gyakorlatokkal kiegészítve tartom hangfürdőimet. Időközben a Rezgésterápia központ Hangtál oktatását. 2018-ban végeztem az Integrál Akadémián mint integrál tanácsadó, jelenleg a Magyar Jóga Akadémia Jógaoktató képzésén fejlesztem tudásom.

Várandós kismamáknak csak a 2. trimeszter után ajánljuk a részvételt!

2019.02.16. (szombat) 17.00-19.00.

Létszám: max. 10 fő (regisztráció sorrendjében)

Díj

3.000 Ft

Helyszín

Madhura Jóga-sziget, 1111 Bp. Lágymányosi utca 13. kapucsengő: 4.

Jelentkezés

Aliznál (aliz.bazula@gmail.com, 30/ 273-9173), vagy Norbinál (azultigris@gmail.com, 30/602-5870)

Hangszerek

Handpan (hang drum, különböző hangolásokban), Tibeti hangtál, Kristálytál, Didgeridoo, Gong, Kohsi, Sansula

 

Információ az eseményről
 Madhura jóga-sziget, 1111 Budapest, Lágymányosi utca 13. kapucsengő: 4.,
 Madhura Jóga-sziget
 +36 (30) 525 1383
 madhura@jogasziget.hu
Share This