Szülői beszélgető kör

SZÜLŐI BESZÉLGETŐ KÖR

A jóga segítséget nyújt ahhoz, hogy tudatosan tudjunk változtatni az életünkön, gyermekeink nevelésén, elgondolkodjunk a testi és lelki fejlődés feltételeiről.

A jógázó felnőtteknek vagy a jógázó gyerekek szüleinek a jógázás mellett kínálunk még egy lehetőséget. A „jógás” és a pszichológiai megközelítés találkozásában várhatóan fölmerül jó pár kérdés, mint például: hogyan ismerhetjük meg önmagunk/gyermekünk szükségleteit, teherbírását?, hogyan érthetjük meg őt?, hogy válhat erőssé és önállóvá?, hogyan mélyítheti el figyelmét, kitartását?, mit jelenthet, ha rajong valamiért, vagy vonakodik valamitől?…

A bensőséges körben folytatott beszélgetések, lehetőséget kínálnak arra, hogy kérdéseinket, kétségeinket, napi rutinjainkat mélyebben elemezzük és átgondoljuk, így életünk új perspektívája tárulhat ki.

A Madhura Jóga-szigeten található „beszélgető doboz”-ba előzetesen is elhelyezhetőek témák, kérdések, gondolatok, de a spontán felmerülőket is szívesen fogadjuk.

A foglalkozásokat közösen vezeti:

Molnár Magda klinikai gyermek-szakpszichológus a gyermek jóga oktatók egyikével:

Ovisjóga – Benedek Beatrix

Gyermekjóga – Krasznai Anna Dhanjá

Tinijóga – Dunai Adrienn Indirá

Helyszín:

Madhura Jóga-sziget
1111Bp., Lágymányosi utca 13. Kapucsengő 4.

Időpont:

Az első alkalom 2017. szeptember 10-én a Nyitott napon 18.00-20.00 óráig lesz.

Minden érdeklődőt szeretettel látunk, azokat is, akik részt vesznek a nap programján és kialakul bennük a közösen megbeszélni való, s azokat is, akik erre az esti beszélgetésre csatlakoznak hozzánk.

Ez után az első alkalom után 3-5 hetente lesz folytatás, várhatóan péntek délutánonként 16.30 – 18 óráig. Mindig a résztvevőkkel egyeztetjük és az ÓRARENDÜNKBEN olvasható a következő alkalom időpontja.

A nyitott napon egy másik teremben, oktatók-segítők felügyeletével tudnak játszani a gyermekek, ha a beszélgetés helyett inkább játékhoz, meséléshez van kedvük.

Díja:

A Nyitott napon ez a program is ingyenes, a jövőben elfogadunk adományt a Madhura Jóga–sziget részére.

Jelentkezés:

A jógaoktatóknál személyesen, vagy telefonon: (30) 525 1383 számon, vagy e-mailben: madhura@jogasziget.hu

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található a Móricz Zsigmond körtér közelében. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten, ahol szeretetteljes kapcsolatra találsz Önmagaddal. Megközelítést ide kattintva találod.