Púdzsá

A púdzsá egy olyan felajánlási forma, vagy imádság, amikor az ember nem vár cserébe semmit, egyszerűen odaadását szeretné kimutatni a mindenkiben jelenlévő Legfelsőbb Jónak, vagy Tiszta Forrásnak.

Minden szerdán reggel 7:30 és 8 óra között végezzük el a KRISNA teremben a Krisna púdzsát. Felajánlásunkkal kifejezzük a hálát, amiért a Tiszta Forrás Krisna formájában átadta számunkra a tudást a helyes és boldog életvitelről és a legfontosabb kötelességünkről: “azért jöttél a földre, hogy megleld a legmagasabb rendű boldogságot”.

Krisna 5000 évvel ezelőtt nyilatkoztatta ki a Bhagavad Gítát (Isteni ének), mely örök érvényű. Aki képes meghallani a Gítá üzenetét, megszabadul minden fájdalomtól, boldogan élhet itt a világban, a karma (cselekedetek visszahatásai) nem köti őt. Végül eléri a Teljességet, mely maga a halhatatlanság, teljes tudás és üdvösség állapota.

Gyere, adj hálát te is a hétköznapi sikereidért!

A foglalkozás INGYENES.

 

 

Órarend

  Kezdés Befejezés Helyek / Oktatók Cím
szerda 07:30 08:00 Shanti Jóga-sziget XIX. kerület 1196 Budapest, Hunyadi u. 87. KRISNA terem
Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a