Ovis jóga

Ovis Jóga

Az óvodás korú gyermekek (3-6 év) játékosan, mesébe ágyazottan tapasztalják meg a jóga varázslatos és csodákkal teli világát. A gyerekek állatok, növények és mesebeli lények bőrébe bújva veszik fel az ászanákat és tapasztalják meg jótékony hatásait. A gyerekek minél fiatalabb korban kezdenek el ismerkedni a jógával, annál természetesebben építik be az életükbe.

A mozgásban a gyerekek örömüket lelik és felszabadulnak. Fejleszti készségeiket és képességeiket (pl. testséma, figyelem, memória, téri tájékozódás). Ennek a korosztálynak alapvető mozgásformái a kúszás, mászás, sétálás, futás és ugrálás, melyek rendszeres végzése megelőzi a mozgásszervi problémák kialakulását (pl. tartáshibák, gerincferdülés, lúdtalp) és megalapozza az iskolaérettséget. A társakkal közösen végzett mozgás erősíti bennük az együttműködő képességet, bátorságot, a segítőkészséget és a magabiztosságot. A gyerekek a feszültségeiket levezetik és egyensúlyba kerülnek testileg, lelkileg és szellemileg.

Felépítés

A verses, mondókás, mesés és játékos foglalkozáson megismerkednek a gyerekek az ászanákkal, a légzőgyakorlatokkal, a relaxációval és az egészséges életmóddal.

A foglalkozás 45 perces.

Díja

Alkalmanként:  1 200 Ft

Időpontok / jelentkezés

Az ÓRAREND-re kattintva válaszd ki a hozzád legközelebb eső Jóga-szigetet és nézd meg az időpontot. Az órára kattintva be is tudsz jelentkezni.

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található a Móricz Zsigmond körtér közelében. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten, ahol szeretetteljes kapcsolatra találsz Önmagaddal. Megközelítést ide kattintva találod.