Nap és Hold gyakorló

Nap és hold gyakorló

A Nap és Hold gyakorló foglalkozás célja a harmónia, a kiegyenlítés. Megtapasztalni az egyensúlyt testünkben és az elménkben a tűz és a víz elem aktiválásával.

Ugyanúgy, ahogy a Naphoz, a Holdhoz is tartozik egy gyakorlatsor. A Szúrja Namaszkárt már jól ismerjük, tapasztaltuk keringésfokozó hatását, ahogy megnyújtja izmainkat, bemelegíti egész testünket.

A Csandra Namaszkár, Holdüdvözlet kevésbé élénkítő hatású, sokkal inkább segít befelé fordítani a figyelmünket, segít megnyugodnunk. A test hőjének emelése nélkül képes az energiarendszerünk áthangolására. Hűsítő, tápláló, elcsendesítő energiája van.

A Holdüdvözlet gyakorló foglalkozáson mindkét gyakorlatsort végezzük, és a megfelelő előkészítő és utógyakorlatokkal érjük el az energiák kiegyensúlyozott áramlását.

Érdemes elvégezni hozzá a Holdüdvözlet jógaműhelyt, mert ott tanuljuk meg a Holdüdvözlet gyakorlatsort, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat.

Felépítés

Ráhangolódás, pránájámák, meditáció, Szúrja Namaszkár, Csandra Namaszkár, utógyakorlatok, relaxáció.

A foglalkozás egy órás.

Díjak

Alkalmanként: 1400 Ft

Feltétel

A Nap és Holdüdvözlet ismerete. Holdüdvözlet műhely legközelebb a Shanti Jóga-szigeten április 30-án, részleteket itt találod.

Mitra JÓGA-SZIGET

IX. kerület: Mitra Jóga-sziget A Mitra Jóga-sziget Budapest IX. kerületében, Ferencvárosban található. A belvároshoz közel, jól megközelíthető helyen várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Gyere, jógázz velünk a Mitra Jóga-szigeten, ahol barátokra lelsz! Megközelítést ide kattintva találod.

Madhura Jóga-sziget

XI. kerület: Madhura Jóga-sziget A Madhura Jóga-sziget Budapest XI. kerületében, Újbudán található a Móricz Zsigmond körtér közelében. Foglalkozásaink minden korosztály számára elérhetőek. Gyere, jógázz velünk a Madhura jóga-szigeten, ahol szeretetteljes kapcsolatra találsz Önmagaddal. Megközelítést ide kattintva találod.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a