Ingyenes Jóganap

Ingyenes Jóganap alkalmával kötelezettség nélkül próbálhatod ki a jógát. Az ingyenes jóganapot ajánljuk kezdő jógázóknak és gyakorlott jógázóknak egyaránt.
Akik először jönnek megismerkedhetnek a helyszínnel, jógaoktatóinkkal és a hasonló érdeklődőkkel is elbeszélgethetnek egy csésze tea mellett.

Szeretettel várunk Téged és szeretteidet, ismerőseidet z INGYENES jóganapunkon! Ismerkedj meg kötelezettség nélkül a hatha jógával nyílt óránkon, tapasztald meg a csakrameditáció hatását!

PROGRAM

RÁMA TEREM HANUMÁN TEREM
9:00 – 10:00 Napindító jóga gyakorlás – GYAKORLOTT jógázóknak 9:00 – 10:30 Ismerkedés a Sivánanda jógával – KEZDŐKNEK
10:00 – 10:30 Mantrázás – MINDENKINEK
11:00 – 12:00 Női jóga – HÖLGYEKNEK
15:00 – 16:00 Csakrameditáció – MINDENKINEK 15:00 – 16:00 Gyermek jóga – 6-14 éveseknek (szüleik a csakrameditáción töltekezhetnek)
18:00 – 21:00 Megnyitó ünnepség

 

Az Ismerkedés a Sivananda jógával foglalkozáson képet kaphatsz a jóga alapelveiről és egy rövid bemutatást a Sivananda jóga kialakulásáról és a hamarosan induló alaptanfolyamainkról. Lehetőséged nyílik megismerni jógaoktatóinkat, a helyszínt és kipróbálni néhány gyakorlatot.

Gyertek, és próbáljátok ki! Jógázzatok velünk! Várunk szeretettel!

Felmerülő kérdések esetén, és hogy biztosítsd a helyed az eseményen, írj üzenetet a Ganésa Jóga-sziget – XVII. kerületnek: ganesa@jogasziget.hu

Szeretettel várunk az INGYENES Jóganapon!

Ganésa Jóga-sziget

A Ganésa Jóga-sziget Budapest XVII. kerületében, Rákosligeten található, a kertvárosban. Jóga foglalkozásaink minden korosztályt kiszolgálnak. Gyere, jógázz velünk a Ganésa Jóga-szigeten, Ganesha oltalmában, kinek jóindulatú segítségével az akadályok elhárulnak. Megközelítést ide kattintva találod.